25/09/2017

La toamnă va avea cu siguranţă mai mult succes! Anca Cârcu îşi caută meditator!

carcu anca laptopDupă ce a picat BAC-ul, la două materii respectiv matematica şi fizica, obţinând abia un 2 respectiv un 3, Anca Cârcu promite că se pune cu burta pe carte şi se gândeşte chiar la facultate, din toamnă.

anca carcu colier“Se vede ca razboiul cu Vadim a fost mai important decat bacalaureatul, nu am constentizat importanta acestui examen, am vrut sa fac un bine acestui partid, partial am reusit intrucat Vadim nu mai este presedintele partidului. Acum lumea poate sa spuna ca sunt o proasta o fraiera, dar sa ne aducem aminte de politicieni importanti care nici macar nu au bac-ul, vezi Gigi Becali sau Marian Vanghelie care a fost mai intai student apoi absolvent de liceu”, a declarat sexi politiciana PRM-istă. 

Mai mult decât atât, aceasta recunoaşte că fizica şi matematica sunt 2 materii abstracte, astfel că pentru o reuşită în următoarea sesiune va lua meditatii la cele 2 materii.

“Îmi asum acest esec, dar viata merge inainte”, a conchis politiciana.

Până la toamnă Anca Cârcu i-a oferit motiv de bucurie lui Vadim, dar în sesiunea a doua a bacalaureatului nu vrea să mai dezamăgească, pentru ca nici un adversar politic să nu mai poată comenta pe seama ei.
Sexi politiciana ne-a dezvăluit modul în care priveşte lucrurile: “cine castiga in invatatura si pierde in caracter, pierde mai mult decat castiga”.

 

Claudia Dunca

Comentarii

  1. raul adrian spune:

    d-soara Carcu , asa fara scola [fara Bac] sinteti deosebita , [parerea mea] . poti sa realizezi ceva si fara scoala. dvs. sinteti cineva fiindca nu aveti Bac-ul, o sa vedeti in toamna cind poate o sa-l luati ca o sa deveniti o d-soara cu Bac , asa ca muuuulte altele. e alegerea dvs. ce veti face , eu doar v-am spus / o zi buna.

  2. Perseverentul spune:

    Şi se pune cu toată burta?… pe carte…