VIDEO/FOTO: Necazuri mari cu primaria pentru familia VER de pe Aleea Trifoiului

Picture 308Bistrita se dezvolta nu doar prin aportul administratiei locale, ci si a bistritenilor, care investesc sume importante pentru propriul lor confort. Ce se întâmpla însa când planurile oamenilor, linistea si munca lor este afectata de unele decizii ale municipalitatii? Asa apar nemultumirile, care de cele mai multe ori ajung pe masa instantelor de judecata.

O astfel de situatie a aparut si pe Aleea Trifoiului, unde botezul strazii si planurile altora de dezvoltare a zonei a schimbat viata câtorva familii.

Dorina Ver, una din persoanele care locuiesc pe Aleea Trifoiului a încercat în repetate rânduri sa se faca auzita si sa semnaleze autoritatilor câteva aspecte care îi pun în pericol agoniseala de o viata si chiar linistea caminului. Dupa multe tentative esuate prin hatisurile Primariei Bistrita, Dorina Ver s-a adresat instantei.

Pâna în octombrie însa când s-a fixat al doilea termen, ne-am propus sa aflam de ce se ajunge aici, cine ce pretentii are, care si cum se pot rezolva si de catre cine?

În cazul amintit marul discordiei este un drum, cale de acces privata pe care oamenii care si-au construit casele în zona Ridul Dupa Deal, din apropierea localitatii componente a Municipiului Bistrita, Sigmir, au fost nevoiti sa o construiasca pentru a avea acces la propriile locuinte si proprietati. Pâna aici lucrurile sunt normale, dar când de o proprietate privata, de o investitie se bucura orice trecâtor, iar urmarile sunt vizibile nervii cedeaza.

Picture 309 Picture 294 Picture 297 Picture 298 Picture 299 Picture 300 Picture 301 Picture 305 Picture 306 Picture 307

Geta Singeorzan

Join the Conversation

2 Comments

  1. Stimata doamna Geta Singeorzan,

    va rugam sa ne transmiteti numarul de telefon la care puteti fi contactata pentru un drept la replica referitor la necazurile doamnei Ver pe strada Trifoiului.Multumim

Leave a comment