23/09/2017

Directorul Rasunetului, MENUT MAXIMINIAN a primit scrisoare de la prefect! Vezi ce-i scrie

Menut in timpul emisiuniÎn ceas aniversar, scriitorul şi jurnalistul Menuţ Maximinian a primit sute de mesaje pe facebook, precum şi o mulţime de telefoane de la citirorii ziarului Răsunetul, de la scriitori, dar şi de la artiştii de care scrie cu mult drag şi de la conducătorii de insituţii.

Scrisoare de la prefectPrintre cei care l-au sunat se numără ministrul Adriana Pană, deputatul Ioan Oltean, senatorul Stelian Dolha, vicepreşedintele CJ-Alexandru Pugna, şeful Statisticii-Mircea Chira, directorul Centrului Cultural-Dorel Cosma, şeful Serviciu Centrul Judeţean pentru Cultură-Emilia Bumb, senatorul Dorin Dobra ş.a.

Un mesaj aparte a venit de la prefectul Ioan Ţintean: Aniversarea zilei de naştere îmi oferă bucuria de a vă adresa cele mai alese şi sincere felicitări şi mult succes în munca pe care o desfăşuraţi. Vă transmit, de asemenea, urări de sănătate, noroc şi fericire, precum şi zile senine şi împliniri alături de cei ce vă sunt dragi şi apropiaţi.

Menut elev la CNLRMenuţ a petrecut alături de colegii din redacţie, cu zâmbetul pe care îl ştim şi cu bucuria că a avut un an frumos.