Categories
Info-box Lifestyle Monden News

Funcția îi vine ca o mănușă, dar perioada nu e prielnică. Doina Pană ar fi preferat să poată cultiva „o cultura a dialogului pentru mai bine si nu o cultura a dialogului pentru stingerea conflictelor”

DSCN0761Ingineria, politica și învățământul, sunt coordonatele vieții actualului ministru delegat pentru dialog social, bistrițeanca Doina Pană.

Funcția pe care o deține în guvern în acest moment îi vine ca o mănușă. Comunicarea și dialogul social au fost armele cu care a luptat să se facă respectată și iubită, pe vremea când a fost profesor și mai târziu director, adunând nu mai puțin de 30 de ani de muncă în acest domeniu.

Principala abilitate a unui dascal e comunicarea. Dialogul social inseamna informare, consultare si negociere. E un instrument care daca e utilizat de catre parteneri credibili si bine intentionati, conduce la gasirea celei mai bune solutii.
Functia de ministru delegat pt dialog social mi se potriveste dar as fi preferat vremurile sa fie altele. Sa nu fim dupa o criza economica foarte puternica, dupa o perioada de cativa ani in care economia romaneasca a fost efectiv vandalizata. Sa pot cultiva o cultura a dialogului pentru mai bine si nu o cultură a dialogului pentru stingerea conflictelor, menționează Doina Pană. 

doina panaCu toate că reprezintă o apariție elegantă în Guvernul Ponta, ministrul Doina Pană ne-a declarat că nu deține multe haine și nu este nici pasionată de acest domeniu, ci mai degrabă ține să se simtă bine în hainele pe care le poartă, chiar dacă nu sunt de ultima modă.

Singurul criteriu după care își asortează ținutele este simțul estetic, având grijă să nu cadă în ridicol.

Claudia Dunca

Leave a Reply