Categories
Afaceri Business News

newsbn.ro: Patronul televiziunii din Năsăud aruncă bomba! Șeful PSD-ului local nu-l suportă pe primarul Romocea

Într-o emisiune a postului de televiziune TV Bistrița, Nelu Boldea a adus acuzații grave la adresa consilierului local PSD Dorel Oltean. Pe fondul unui conflict deschis, care a izbucnit în urmă cu două luni, postul de televiziune N1Tv și-a încetat emisia și s-a ales cu o amendă de 20000 de lei de la CNA. Boldea susține că Oltean, fostul său asociat, ar fi urmărit odată cu intrarea în firmă interese obscure, avantaje și foloase necuvenite și ar fi încercat să facă presiuni pe conducerea administrației locale.

Nelu Boldea: Este evident că Oltean, nu a băgat bani în televiziune fără să își urmărească scopurile. Nu cele de imagine, ci acele scopuri ascunse. Oltean, după câștigarea alegerilor,ar fi vrut să fie viceprimar, ar fi trebuit să primească sub formă de cadou serviciul de colectare al deșeurilor. Tot el a urmărit să pună mâna și pe administrarea pieței orașului. Nu i-a ieșit pasiența. Ca urmare, vrea să îi plătească moneda primarului Romocea. Acestea sunt obiectivele adevărate ale domnului Oltean.

Consilierul PSD, potrivit lui Boldea, se pregătește de alegerile din 2016, când urmărește candidatura pentru funcția de primar al orașului Năsăud. În luna mai 2013 Oltean a profitat de faptul că postul tv își mutase studioul într-un imobil care ii aparține, a sechestrat aparatura,a interzis accesul în redacție și a oprit emisia.

Organele de cercetare penală au fost sesizate în acest caz. Abia după două luni, în urmă cu câteva zile, Boldea a reușit să intre din nou în posesia unei părți din bunurile televiziunii.

Dorel Oltean a refuzat orice dialog cu presa în acest caz la indicațiile avocatului său.

mai multe poti citi AICI

Leave a Reply