Categories
Agenda News Politică Stirea Zilei

Lovitura MORTALA pentru DIVA politicii mioritice! Anca Carcu se declara folosita de partidul care a lansat-o in politica MARE

 

Carcu Anca - GrovuBO: Până acum erați împotriva lui Vadim, acum citesc într-un articol că sunteți de partea lui sau cel puțin a-ți vorbit altfel, de ce vă pare rău? 

Ancuța Cârcu: Pentru că nu se schimbă nimic, foștii vor locul lui Vadim sunt moși trecuți, care nu mai au ce căuta în politică și recunosc că acești moși au contribuit substanțial la declinul PRM, ar trebui oameni noi … nu să facă la fel ca Ion Iliescu să-l împuște pe Ceaușescu și să vină el.  

BO: Ce să creadă lumea acum de PRM, dvs. veți primi vre-o funcție?

Ancuța Cârcu: Ce funcție, eu nu mai am treabă cu PRM-ul, nu sunt membră nu pot avea funcție…. atât doar,  constat că am luptat degeaba, mai bine mă concentram pe bac decât pe debarcarea lui Vadim.  

BO: Ce ai fi dorit să se întâmple și dacă te simți folosită?      

Ancuța Cârcu: Aș fi dorit să vină o generație, alta decât cei care au dus în groapă partidul, tineri, care vad altfel politica ,care simt românește … mai pot să spun că: acești așa ziși sefi de acum m-au folosit împotriva tribunului pentru a-l da jos, s-au folosit de faptul că din cauza mea a vorbit trivial, a injurat și iesit din minți, ei au zis că e nedemn și au acționat. Nu uitați că eu am propus pentru prima dată ca întâlnirea să fie aici la Bistrița încă de acum 4-5 luni, dar ei nu au vrut de frică.  

BO: Veți participa la sedința din data de 27 Iulie. 

Ancuța Cârcu: Nu am motive, nu sunt invitată.   

BO: Ce șanse îi dați PRM-lui cu acești moși?

Ancuța Cârcu: Se va auzi de ei de acum doar la slujba înmormântării PRM. 

BO: De Ancuța Cârcu se va mai auzi în politică sub alt nume la putere sau opoziție?

Ancuța Cârcu: Asta vă voi spune doar după ce analizez bine toate ofertele primite, am primit oferte atat de la putere cât și din opoziție, aici mă refer doar la partide parlamentare. Am primit și alte oferte de la partied din afara parlamentului pentru a candida pe listele lor la parlamentul European… până la 1 septembrie sigur voi decide ce o să fac.

4 replies on “Lovitura MORTALA pentru DIVA politicii mioritice! Anca Carcu se declara folosita de partidul care a lansat-o in politica MARE”

CetăÈ›eanul ce răspunde la numele Vadim È™i care se vrea a fi etalon de cinste È™i corectitudine,minte.El care căuta conturile bancare ale politicienilor,are propriul cont bancar,dar nu în România ci chiar in Olanda,în oraÈ™ul saloanelor roÈ™ii.Oricum el e ahtiat după femei,doar neputinÈ›a e de vină È™i acum a răma s doar cu amintirea celor ”o mie de pierdute” cum se laudă chiar mnealui.La prima vedere e greu de crezut.Săracul om de partid,cel care a fost nevoit a-È™i vinde cruciuliÈ›a de la gât È™i cerceii fetiÈ›elor ,pentru a intreÈ›ine sediul partidului are tocmai peste 3mil jumătate de euro în bancă.Avem È™i dovada,numai că aceÈ™ti bani nu se regăsesc in declaraÈ›ia de avere a europarlamentarului. Oare A.N.I. încă nu a auzit despre acest individ care pozează in om cinstit?
Contul lui Vadim este deschis la ABN-AMRO o sucursala din Amsterdam-Olanda.Iată dovada:PRIVATE BANKING AT 21 NOV.2011, TRANZACTION REFERENCE NUMBER 79649, ACONT NUMBER 00162948355325884356 ,NAME VADIM CORNELIU TUDOR, AMOUNT E 3,450,000,00 (THREE MILLION FOUR HUNDRED FIFTYN THOUSAND EUROS), TRANZACTION CODE BFCLO 1149,REGISTER NUMBER ID 4549, FUNDS CODE AND DENOMINATION
21478549 PART ABN AMRO, BANK OFFICERS: JOHN ABARE,BOB ELWOOD.
Acum trebuie doar ca cei ce citesc să se sesizeze È™i să acÈ›ioneze.Cinstitul trebuie să răspundă pentru că în România nimeni nu este deasupra legii.

Leave a Reply