25/09/2017

newsbn.ro: “Mogula” de la TVB pregăteşte o nouă lovitură!

Viluta Mihaiela Bratfalean - va astept la un gratar!

Viluta Mihaiela Bratfalean – va astept la un gratar!

A vrut să se facă zootehnistă dar a ajuns ziaristă şi patroană de televiziune. Viluţa Mihaela Brătfălean continuă să ne uimească cu dezinvoltura cu care bagă bani în cele mai năstruşnice proiecte.

newsBN.ro:  Mihaela, noi credem că te-ai apucat să faci în ciudă şi să dai lovitura în afaceri. Vorbeşte lumea că te recalifici.

Viluta Brătfălean:Ei şi ce dacă oamenii vorbesc? Poate că am motivele mele. Parcă dacă vorbesc mult la televizor nu pot să fac şi altceva în lumea asta… Fratele meu, nu mă recalific, mă extind. E o altă poveste. Deschid o cârciumă în Bistriţa şi toată lumea o să vină la mine. Mă îmbrac şi în iepuraş de Paşte şi în Moş Craciun, Pluto sau alte personaje dacă văd că lumea se distrează cu mine.

NewsBN.ro: Adică tot şefă o să rămâi? Şi eu care credeam că mănânc ceva făcut de tine.

echipa din spatele carciumiiViluţa Brătfălean: Nu ai de unde să şti de unde îţi vine norocul. Mămăliguţă cu brânză dacă vrei, îţi fac. Nu sunt şefă dacă asta vrei să afli. Suntem mai mulţi şefi şi subalterni totodată. E Geta, e şi Remus de la Realitatea, Alina,toţi aştia din fotografie.

NewsBn.ro: Vă transformaţi în corporaţie? În cartel? Asimilezi postul Realitatea sau Realitatea pe voi?

Viluţa Brătfălean: Mă înţeleg foarte bine cu Remus şi avem proiecte comune. Am început cu proiecte media, acum am trecut la un alt palier, al parteneriatului în afaceri. Geta e şi ea prezentă cu drepturi depline, la fel Florentina şi Alina.

newsBN.ro: N-am înţeles nimic din ditamai acţionariatul, care şi ce rol are şi cu ce se ocupă. Să vă înţeleagă angajaţii şi prietenii.

Gasca mea nu poate sa stea, linistita...

Gasca mea nu poate sa stea, linistita…

Viluţa Brătfălean: Ce n-ai înţeles, că-ţi găsesc meditator? N-ai înţeles că noi suntem o gaşcă faină şi vrem ca toţi prietenii şi oaspeţii noştri să facă parte din gaşcă? Să ne calce pragul cu plăcere, să se simtă relaxaţi şi să se distreze bine? O să vezi că încă din prima zi prietenii noştri vor creşte exponenţial ca număr. Bă, să vezi cum se animează Pietonalul după ce dăm noi drumul!

newsBN.ro: Bine , bine şi când începe paranghelia?

Viluţa Brătfălean: Iar eşti curios. Maxim în două săptămâni! cam atât îţi spun deocamdată. Restul îţi mai zic, dar cu porţia.

newsBN.ro: Voi sunteţi cu televiziuni, cu de-alea. Daţi şi nouă să vedem inaugurarea? Transmite careva în direct?

Viluţa Brătfălean: Te mănâncă coaja? Da, transmite o televiziune. Nu-ţi spun care.

newsBN.ro: Te rog…

Viluţa Brătfălean: AS TV.

Comentarii

  1. Constantin spune:

    Am inteles !! Dar cu preturile cum stati?Ca ma tenteaza si pe mine mamaliguta cu branza !!!

  2. multa bafta doamna Mihaela abia astepta sa vin la o mamaliguta si la un balmos multa bafat va doresc

  3. Den Siao Pin spune:

    ”Nu ai de unde să şti de unde îţi vine norocul.’ – poate se scrie” n-ai de unde sa STII de unde iti vine norocul…in rest succes doamna Viluta. Chiar cred ca o sa-l aveti!’