newsbn.ro: „Mogula” de la TVB pregătește o nouă lovitură!

Viluta Mihaiela Bratfalean - va astept la un gratar!
Viluta Mihaiela Bratfalean – va astept la un gratar!

A vrut să se facă zootehnistă dar a ajuns ziaristă și patroană de televiziune. Viluța Mihaela Brătfălean continuă să ne uimească cu dezinvoltura cu care bagă bani în cele mai năstrușnice proiecte.

newsBN.ro:  Mihaela, noi credem că te-ai apucat să faci în ciudă și să dai lovitura în afaceri. Vorbește lumea că te recalifici.

Viluta Brătfălean:Ei și ce dacă oamenii vorbesc? Poate că am motivele mele. Parcă dacă vorbesc mult la televizor nu pot să fac și altceva în lumea asta… Fratele meu, nu mă recalific, mă extind. E o altă poveste. Deschid o cârciumă în Bistrița și toată lumea o să vină la mine. Mă îmbrac și în iepuraș de Paște și în Moș Craciun, Pluto sau alte personaje dacă văd că lumea se distrează cu mine.

NewsBN.ro: Adică tot șefă o să rămâi? Și eu care credeam că mănânc ceva făcut de tine.

echipa din spatele carciumiiViluța Brătfălean: Nu ai de unde să ști de unde îți vine norocul. Mămăliguță cu brânză dacă vrei, îți fac. Nu sunt șefă dacă asta vrei să afli. Suntem mai mulți șefi și subalterni totodată. E Geta, e și Remus de la Realitatea, Alina,toți aștia din fotografie.

NewsBn.ro: Vă transformați în corporație? În cartel? Asimilezi postul Realitatea sau Realitatea pe voi?

Viluța Brătfălean: Mă înțeleg foarte bine cu Remus și avem proiecte comune. Am început cu proiecte media, acum am trecut la un alt palier, al parteneriatului în afaceri. Geta e și ea prezentă cu drepturi depline, la fel Florentina și Alina.

newsBN.ro: N-am înțeles nimic din ditamai acționariatul, care și ce rol are și cu ce se ocupă. Să vă înțeleagă angajații și prietenii.

Gasca mea nu poate sa stea, linistita...
Gasca mea nu poate sa stea, linistita…

Viluța Brătfălean: Ce n-ai înțeles, că-ți găsesc meditator? N-ai înțeles că noi suntem o gașcă faină și vrem ca toți prietenii și oaspeții noștri să facă parte din gașcă? Să ne calce pragul cu plăcere, să se simtă relaxați și să se distreze bine? O să vezi că încă din prima zi prietenii noștri vor crește exponențial ca număr. Bă, să vezi cum se animează Pietonalul după ce dăm noi drumul!

newsBN.ro: Bine , bine și când începe paranghelia?

Viluța Brătfălean: Iar ești curios. Maxim în două săptămâni! cam atât îți spun deocamdată. Restul îți mai zic, dar cu porția.

newsBN.ro: Voi sunteți cu televiziuni, cu de-alea. Dați și nouă să vedem inaugurarea? Transmite careva în direct?

Viluța Brătfălean: Te mănâncă coaja? Da, transmite o televiziune. Nu-ți spun care.

newsBN.ro: Te rog…

Viluța Brătfălean: AS TV.

Join the Conversation

6 Comments

  1. Am inteles !! Dar cu preturile cum stati?Ca ma tenteaza si pe mine mamaliguta cu branza !!!

  2. ”Nu ai de unde să ÅŸti de unde îți vine norocul.’ – poate se scrie” n-ai de unde sa STII de unde iti vine norocul…in rest succes doamna Viluta. Chiar cred ca o sa-l aveti!’

Leave a comment