Nelu Simionca a implinit 50 de ani! Si-a sarbatorit ziua de nastere cu prietenii si familia intr-o mare petrecere la LIVEZILE

ns 0023Ioan Simionca, unul din cei mai cunoscuti coregrafi ai județului nostru, un om cu o vastă experiență și cu rezultate ce-l recomandă în lumea culturii a împlinit o frumoasă vârstă, ocazie cu care a organizat o petrecere de pomină la Livezile, în incinta Căminului Cultural din localitate.

Numele Ioan Simionca este strâns legat de activitatea mai multor ansambluri folclorice, care reprezintă județul pe scene mari ale lumii, pe de o parte se transmite tinerei generații, dar și publicului tot ce s-a moștenit din strămoși, dar pe de altă parte tot ce apare în scenă este atent organizat și studiat cu ochiul critic al profesionistului, care își dorește la cei 50 de ani „numai sănătate și putere să mergem mai departe pe drumul pe care fiecare l-am ales”  a declarat Ioan Simionca pentru bistritaonline.

Ajuns la o cifră rotundă, care îl mobilizează, înarmat cu o doză de optimism demnă de toată invidia, Ioan Simionca și-a aniversat ziua de naștere împreună cu familia, prietenii și toți cei dragi, printre care și membrii ansamblului profesionist Balada, copilul de suflet al maestrului.Am avut alături prieteni, nași, fini, rude, familie mare, ansamblul Balada și am zis că fiind mulți, peste 100 de persoane, avem nevoie de un spațiu mai generos și așa ne-am întâlnit la Livezile.” ne-a mărturisit Ioan Simionca, care a mai făcut doar o scurtă completare: „Mă simt foarte bine. Când ai oameni aproape, când simți că ți-s alături și mai ai și sănătate totul este perfect. Îmi doresc doar să pot continua, mai este mult de lucru încă.” a conchis Ioan Simionca.

Colectivul Bistrita Online și Tv Bistrița îi urează sărbătoritului un sincer „La multi ani!”, cu putere de muncă, sănătate, împliniri și cât mai mulți copii și tineri dornici să-i calce pe urmele lăsate în viața culturală a județului nostru și nu numai.

ns 0302 ns 0012 ns 0072 ns 0076 ns 0100 ns 0149 ns 0156 ns 0296

ns 0016

Geta Singeorzan

Leave a comment