Categories
D'ale mele Info-box Lifestyle Monden News

FOTO: DE la TV, la turnat in pahare, nu-i decat un pas! In week-end se deschide TERASA DOAMNELOR

Alina Banu – capul limpede al noii afaceri

Dacă tot e vară … și  zilele sunt foarte lungi, iar nopțile mult prea scurte, ne vin idei, iar ideile bune trebuie și implementate. Uite așa ne-am propus să le oferim bistrițenilor și nu numai un loc în care să se relaxeze, să socializeze, să se distreze și chiar să se deconecteze de la cele zilnice.

Florentina Trisca responsabila cu toti cei care muncesc, prismaresc si hidrosferesc
Florentina Trisca responsabila cu toti cei care muncesc, prismaresc si hidrosferesc

Credem în potențialul pietonalului Liviu Rebreanu, o zonă care trebuie să se dezvolte, dar acest lucru este posibil doar atunci când atât administrația locală, cât și partenerii privați, dar mai ales cetățenii burgului sunt cointeresați de acest aspect.

Viluta Mihaiela Bratfalean - cu voia Dvs. barman ca la osparari  e ocupat
Viluta Mihaiela Bratfalean – cu voia Dvs. barman ca la osparari e ocupat

Datorită unor principii, unor trăiri, unor motivații, gașca veselă de la tv … de la TvB ( sau pe litere T V BISTRITA) s-a hotărât să se implice și să lanseze o nouă provocare, ne extindem domeniul de activitate șitrecem de pe sticlă la turnat în pahare, vrem să vă servim cafeluța, să vă răcorim în zilele caniculare, să ne cunoaștem mai bine și chiar să vă binedispunem.

Alexandra este imaginea noastra (vie si frumoasa)
Alexandra este imaginea noastra (vie si frumoasa)

Proiectul nostru începe timid, cu o mică terasă situată la numărul 14 pe pietonal, o să ne găsiți acolo chiar de sâmbătă seara, dar avem planuri mari pe care nu vi le detaliem încă. Răcoriți-vă în acest weekend canicular la o bere, un suc, sau fresh, alungați-vă somnul cu o cafea bună și fiți alături de noi.

Geta Singeorzan se ocupa cu relatiile noastre externe
Geta Singeorzan se ocupa cu relatiile noastre externe

Geta Singeorzan

Leave a Reply