25/09/2017

FOTO: DE la TV, la turnat in pahare, nu-i decat un pas! In week-end se deschide TERASA DOAMNELOR

Alina Banu – capul limpede al noii afaceri

Dacă tot e vară … şi  zilele sunt foarte lungi, iar nopţile mult prea scurte, ne vin idei, iar ideile bune trebuie şi implementate. Uite aşa ne-am propus să le oferim bistriţenilor şi nu numai un loc în care să se relaxeze, să socializeze, să se distreze şi chiar să se deconecteze de la cele zilnice.

Florentina Trisca responsabila cu toti cei care muncesc, prismaresc si hidrosferesc

Florentina Trisca responsabila cu toti cei care muncesc, prismaresc si hidrosferesc

Credem în potenţialul pietonalului Liviu Rebreanu, o zonă care trebuie să se dezvolte, dar acest lucru este posibil doar atunci când atât administraţia locală, cât şi partenerii privaţi, dar mai ales cetăţenii burgului sunt cointeresaţi de acest aspect.

Viluta Mihaiela Bratfalean - cu voia Dvs. barman ca la osparari  e ocupat

Viluta Mihaiela Bratfalean – cu voia Dvs. barman ca la osparari e ocupat

Datorită unor principii, unor trăiri, unor motivaţii, gaşca veselă de la tv … de la TvB ( sau pe litere T V BISTRITA) s-a hotărât să se implice şi să lanseze o nouă provocare, ne extindem domeniul de activitate şitrecem de pe sticlă la turnat în pahare, vrem să vă servim cafeluţa, să vă răcorim în zilele caniculare, să ne cunoaştem mai bine şi chiar să vă binedispunem.

Alexandra este imaginea noastra (vie si frumoasa)

Alexandra este imaginea noastra (vie si frumoasa)

Proiectul nostru începe timid, cu o mică terasă situată la numărul 14 pe pietonal, o să ne găsiţi acolo chiar de sâmbătă seara, dar avem planuri mari pe care nu vi le detaliem încă. Răcoriţi-vă în acest weekend canicular la o bere, un suc, sau fresh, alungaţi-vă somnul cu o cafea bună şi fiţi alături de noi.

Geta Singeorzan se ocupa cu relatiile noastre externe

Geta Singeorzan se ocupa cu relatiile noastre externe

Geta Singeorzan