25/09/2017

DORNA MEDICAL se extinde! A deschis punct de recoltare pe str. PETRE ISPIRESCU

DSC00960Cu o experienţă de 15 ani în domeniu, societatea Dorna Medical are o reţea de laboratoare medicale moderne în Vatra Dornei, Suceava şi Bistriţa.

DORNA MEDICAL.avi.Still005În laboratoarele Dorna Medical se lucreaza la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatură de ultimă generaţie ce asigură o extraordinară acurateţe a rezultatelor.

DORNA MEDICAL.avi.Still004,”Dorna Medical ca orice societate cu potenţial economic îşi extinde activitatea pentru a fi mereu  aproape de cei care apelează la serviciile noastre. Creem locuri de muncă, investind în domeniul sănătăţii sume importante de bani crescând  standardul de calitate comparândune cu cele mai performante laboratoare de pe piaţă de profil” a declarat pentru Bistriţaonline dr. Rodica Boca, care manageriază laboratoarele din cele trei judeţe.

DORNA MEDICAL.avi.Still008De la începutul lunii iulie Laboratorul Dorna Medical din Bistriţa oferă posibilitatea pacienţilor  de a beneficia de recoltarea analizelor medicale  la  un nou Punct de recoltare pe strada Petre Ispirescu nr. 15 B. Această decizie a fost şi argumentată de către managerul Dorna Medical Dr. Rodica Boca:

DORNA MEDICAL.avi.Still001“am ales aceasta locatie sa dam  posibilitatea cetatenilor din partea de sus a orasului Bistrita sa apeleze la serviciile noastre fara sa piarda timp si bani pentru a se deplasa la laboratorul central din piata Eminescu”.

bscap0000Pacienţii sunt asteptaţi, zilnic, de luni până vineri, între orele: 07.30 -15.30, iar programul de recoltare este de la 07.30 pana la 13.00. Pentru mai multe informaţii pot fi contactaţi la numărul de telefon 0263/235 806,  mobil 0725 926 581.

 

Dorna Medical – Face totul pentru sanatatea ta!