DORNA MEDICAL se extinde! A deschis punct de recoltare pe str. PETRE ISPIRESCU

DSC00960Cu o experiență de 15 ani în domeniu, societatea Dorna Medical are o rețea de laboratoare medicale moderne în Vatra Dornei, Suceava și Bistrița.

DORNA MEDICAL.avi.Still005În laboratoarele Dorna Medical se lucreaza la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatură de ultimă generație ce asigură o extraordinară acuratețe a rezultatelor.

DORNA MEDICAL.avi.Still004,”Dorna Medical ca orice societate cu potențial economic își extinde activitatea pentru a fi mereu  aproape de cei care apelează la serviciile noastre. Creem locuri de muncă, investind în domeniul sănătății sume importante de bani crescând  standardul de calitate comparândune cu cele mai performante laboratoare de pe piață de profil” a declarat pentru Bistrițaonline dr. Rodica Boca, care manageriază laboratoarele din cele trei județe.

DORNA MEDICAL.avi.Still008De la începutul lunii iulie Laboratorul Dorna Medical din Bistrița oferă posibilitatea pacienților  de a beneficia de recoltarea analizelor medicale  la  un nou Punct de recoltare pe strada Petre Ispirescu nr. 15 B. Această decizie a fost și argumentată de către managerul Dorna Medical Dr. Rodica Boca:

DORNA MEDICAL.avi.Still001„am ales aceasta locatie sa dam  posibilitatea cetatenilor din partea de sus a orasului Bistrita sa apeleze la serviciile noastre fara sa piarda timp si bani pentru a se deplasa la laboratorul central din piata Eminescu”.

bscap0000Pacienții sunt asteptați, zilnic, de luni până vineri, între orele: 07.30 -15.30, iar programul de recoltare este de la 07.30 pana la 13.00. Pentru mai multe informații pot fi contactați la numărul de telefon 0263/235 806,  mobil 0725 926 581.

 

Dorna Medical ! Face totul pentru sanatatea ta!

Leave a comment