Categories
Afaceri Business News Stirea Zilei

FOTO: Prima academie din județul nostru se adresează celor mici! Grădinița ACADEMIA VICTORIA se deschide din 16 septembrie

1Acum, poți avea tot ce-i mai bun pentru copilul tău!!! Grădinița Academia Victoria va fi un loc foarte atractiv pentru parinți și copii. Infrastructura pusă la dispoziția prichindeilor cu o suprafață de joacă de un hectar, cu o mică grădină zoo și parc de joacă, este situată în Cartierul Unirea, pe Str. Slatiniței, vis a vis de liziera Pădurii Slatinița, într-un spațiu permanent însorit și foarte prielnic pentru dezvoltarea copiilor.

2Distanța nu va fi o problemă , deoarece transportul se face gratuit cu microbuzul grădiniței, chiar mai mult cei mici vor fi luați de la domiciliu și readuși acasă la finele programului.

Clădirea este nouă, permanent expusă la soare, sălile de clasă sunt spațioase, foarte luminoase, fiecare cu acces la balcoane și terase largi, cu grupuri sanitare separate.

3siguranța celor mici investitorii s-au gândit și la servicii medicale permanente. „Cabinetul medical asigură rezolvarea problemelor incidentale, identifica afecțiuni intercurente și asigură izolarea copiilor bolnavi, până la finele programului din ziua respectivă.” a declarat pentru Bistritaonline, Dr. Victoria Bindea, sefa Secției de Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud, care este și managerul Grădiniței Academia Victoria.

4Gradinița Academia Victoria pune la dispoziția copiilor între 3 și 7 ani patru laboratoare dotate la standard european:

1. științe ale naturii ! geografie!astronomie cu diferite lupe, microscop semiprofesional, binocluri semiprofesionale, telescop semiprofesional, acvariu cu pestiexotici, acvariu cu broscuțe țestoase, cochilii exotice, animale împăiate, insectar cu exemplare diverse și numeroase, planșe, albume, harți etc.

2.  matematică ! informatică!jocuri cu 6 calcuratoare, console, jocuri de șah, domino, remi, diferite jocuri interactive cu cifre.

3.  limbi străine  – literatură ! teatru – carți, planșe, discuri, filme, costume de teatru, marionete

4.  muzică ! dans – pictură- orgă profesională Yamaha, instrumente musicale pentru copii, pick up, discuri clasice, DVD musicale, filme, material pentru pictură.

4 5Foarte importantă pentru cei mici este alimentația, iar Academia Victoria a gândit un meniu diversificat cu mâncare dietetică, majoritatea legumelor fiind asigurate din grădina proprie de legume, cultivate ecologic.

6Pentru informații suplimentare și înscrieri în anul școlar 2013-2014, sunați la numărul de telefon  0745 596 529 Dr. Victoria Bindea  sau scrieți la adresa victoriabindea@yahoo.com sau pe site-ul academiavictoria.wordpress.com.

1 reply on “FOTO: Prima academie din județul nostru se adresează celor mici! Grădinița ACADEMIA VICTORIA se deschide din 16 septembrie”

Leave a Reply