Categories
Agenda D'ale mele News Opinii Recomandate

Vivi Faur: IN VIATA NU POTI SA LE AI PE TOATE

VIVI fAURAm auzit, mi s-a spus, am adormit cu acest gand printre lacrimi, am incercat sa cred, sa ma asigur ca asta e viata ,dar…. NU!

Avem nevoie sa CREDEM IN NOI,  avem voie sa TRAIM CU STIMA DE SINE. Te trezesti intr-o dimineata si nu te mai recunosti , simti ca exista un gol pe care nici banii,  nici vacantele nu il umplu, nici copilul,  care,  intre timp a crescut frumos si ascultator,  intelegandu-ti visele si sacrificiile.  Dar,  cu toate astea, golul ramane , ba mai mult, se aprofundeaza si apare panica , anxietatea , timpul trece si ne resemnam, spunandu-ne: ” asta e”.

NU !!!! Nu e nimic mai gresit pe lumea asta decat sa traiesti fara identitatea ta. Am dreptul sa traiesc asa cum simt, am dreptul sa fiu EU in aceasta viata , am dreptul sa caut leac pentru acel gol , am dreptul sa traiesc demn, cu incredere, fara a face compromisuri de dragul celor din jur,  pentru a fi pe placul lor. Nimeni nu ma cunoaste mai bine ca mine.

Sunt creatia lui Dumnezeu si vreau sa traiesc asa cum simt, eu hotarasc cand si ce vreau sa schimb la mine. Sunt fericita ca am avut puterea sa ma descopar.  

Azi stiu ce inseamna VIATA , am invatat-o din fiecare vibratie reflectata in inima si sufletul meu. UNIVERSUL LUCREAZA, e un bumerang, exact ce dai … primesti.

Vivi Faur

1 reply on “Vivi Faur: IN VIATA NU POTI SA LE AI PE TOATE”

E putin trist acest crampei din viata ta la care te referi…Eu as zice ca golurile se formeaza cu timpul prin acumulari pana devin cat un munte,greu de suportat.
Daca am sti la momentul potrivit(la tinerete) ceea ce stim acuma (la o anumita varsta) viata noastra ar fi plata fara zbateri si intrebari, fara farmecul trairilor(pe care acuma le culci pe hartie)
Uitam cel mai adesea sa privim un detaliu, o analiza la sfarsitul zilei ca o rugaciune,seara;azi am trait o clipa(zic bine;o clipa nu o ora) de fericire, azi am vazut ceva deosebit care mi-a umplut inima (timp de o clipita)de o lumina magica,azi am facut o bucurie cuiva si am fost rasplatita cu un zambet(n-o sa_l uit degraba),azi am invatat ceva nou care-mi va imbogati viata…fiecare zi cu micile bucurii care se vor acumula intr-o viata si vor umple golurile ce ne rod linistea.
acest gol din tine sant sigura ca o sa-l umpli cu ceva pretios,si va da afara ceea ce te apasa.si pt a pune capac la toate vei avea ocazia sa compari …la Meditterrana

Leave a Reply