Categories
Agenda D'ale mele News Stirea Zilei

FOTO/VIDEO: Imagini în premieră – Centura ocolitoare a Bistriței văzută din avion

vedere a5

O centură ocolitoare este necesară, chiar vitală pentru traficul rutier din Bistrița și de oriunde. Până aici toată lumea e de accord.

geta prim plan

În plan local s-au conturat două veriante: nord și sud și fiecare propunere a câștigat în timp susținători și adversari. Dezbaterile – mai animate în preajma evenimentelor electorale – continuă din 2009, taberele s-au conturat, s-au contrat și s-au contrariat, tot ce ne mai lipsește e consensul, în continuare de neatins.

hangar1

În ultimul timp s-a avansat și idea unui referendum, dar la această modalitate de consultare a voinței poporului suveran au apelat și alții mai mari, fără să rezolve problema inițială, pe care au înlocuit-o cu o nouă problemă: dezbaterea asupra legalității/validității referendumului. Să nu cobim și să nu fim negativiști și să ne păstrăm încrederea că la Bistrița totul va merge strună.

geta_tase

Tv Bistrita a acordat si acorda atentie maxima acestui proiect si subiect, pe de o parte pentru a informa corect oamenii, iar pe de alta parte pentru a facilita un dialog intre administrația locală si cetățean.

vedere a1

Dat fiind faptul ca multi dintre locuitorii orasului nu cunosc traseul exact propus pentru realizarea centurii ocolitoare a orasului prin partea de sud, am incercat sa ilustrăm prin imagini un traseu cat mai exact.

vedere a6

Pentru acest lucru am apelat la ajutorul unui pilot, astfel ca in cadrul emisiunii Bistrita in Direct, de joi, 15 august, de la orele 20:00, o sa puteti urmari imagini surprinse de la bordul avionului, pilotat de Dumitru Tănase, cel care detine si singurul aerodrom din judetul nostru.

http://youtu.be/zX4NE82dc_4

Prin implicarea noastra speram ca bistrițenii să fie cât mai corect informați, mai ales în vederea faptului că vor fi consultați cu privire la variantele acestui proiect.

 

Geta Sîngeorzan

Leave a Reply