Categories
D'ale mele Info-box Lifestyle Monden News

FOTO: IUBITUL politicienei Anca Carcu i-a daruit o caricatura Mihaielei, de ziua ei! Carciumareasa si-a aniversat ziua alaturi de clienti

Picture 268Prea busy ca să petreacă, prea implicată ca să treacă neobservată, prea agitată ca să își dea seama că în anumite momente doar ea contează …

Viluța Mihaiela Brătfălean a adoptat  în acest an cu ocazia zilei de naștere o atitudine care nu o caracterizează, semn că noile proiecte îi capacitează maxim atenția și consumul fizic și psihic este pe măsură. De această dată nu ne-am mai distrat, nu ne-am luat lumea în cap pentru o zi, aproape că a fost doar o zi normală de muncă … noroc totuși că mai sunt oameni care vrei nu vrei îți dau un imbold, un șut, să te motiveze sau să îți distragă atenția preț de câteva clipe de la priorități.

Foarte ocupată cu Terasa Doamnelor, Brătfăleanca s-a făcut că plouă și a lăsat să treacă pe lângă ea momentul aniversar, unii i-au respectat opțiunea, alții … au luat atitudine …

Așa se face că a avut parte de surprize plăcute, chiar dacă era ochi și urechi la ce se întâmplă la Terasa Doamnelor, asta pentru a se asigura ca oamenii sunt bine primiți, tratați cu seriozitate și promptitudine.

 Pentru a-i face o bucurie, dar și pentru a-i îndulci ziua, Vivi Faur a pregătit cu mânuțele ei cea mai delicioasă prăjitură, un tort tiramishu după rețetă proprie, care a furat multe priviri și a lăsat goluri în stomac, iar odată gustat … hmmm delicious.

Mihai Popescu a făcut cu o floare primăvară în privirea Mihaielei, care s-a putut bucura și de frumoasa voce a lui Sandu Capitan, care nu s-a abținut până nu s-a cântat tradiționalul „La mulți ani!”. Un cadou mai special  a ajuns prin rețelele de socializare tocmai de la Gogu Neagoe, iubitul secret al politicienei Anca Carcu :) și uite așa printre mici atenții, glume, dar și discuții serioase ne-am delectat papilele gustative cu o șampanie rece, care ne-a revigorat simțurile.După un asemenea moment s-a decis!

Nu rămâne această aniversare nesubliniată! Nu ne mulțumim doar cu atât, ne organizăm, ne pregătim și o facem ca la carte, cu tot tacâmul … La Casa Doamnelor, normal, dupa inaugurare, peste cateva saptamani!

Și dacă tot suntem prinse în proiecte, care de care mai îndrăznețe, sperăm să ajungem să avem cât mai multe lucruri de sărbătorit și cât mai multe bucurii de împărtășit cu cei care în diferite momente din viață ne sunt aproape.

20130819_185548

20130819_190854

Picture 214Echipa de la Terasa Doamnelor

Leave a Reply