25/09/2017

FOTO: IUBITUL politicienei Anca Carcu i-a daruit o caricatura Mihaielei, de ziua ei! Carciumareasa si-a aniversat ziua alaturi de clienti

Picture 268Prea busy ca să petreacă, prea implicată ca să treacă neobservată, prea agitată ca să îşi dea seama că în anumite momente doar ea contează …

Viluţa Mihaiela Brătfălean a adoptat  în acest an cu ocazia zilei de naştere o atitudine care nu o caracterizează, semn că noile proiecte îi capacitează maxim atenţia şi consumul fizic şi psihic este pe măsură. De această dată nu ne-am mai distrat, nu ne-am luat lumea în cap pentru o zi, aproape că a fost doar o zi normală de muncă … noroc totuşi că mai sunt oameni care vrei nu vrei îţi dau un imbold, un şut, să te motiveze sau să îţi distragă atenţia preţ de câteva clipe de la priorităţi.

Foarte ocupată cu Terasa Doamnelor, Brătfăleanca s-a făcut că plouă şi a lăsat să treacă pe lângă ea momentul aniversar, unii i-au respectat opţiunea, alţii … au luat atitudine …

Aşa se face că a avut parte de surprize plăcute, chiar dacă era ochi şi urechi la ce se întâmplă la Terasa Doamnelor, asta pentru a se asigura ca oamenii sunt bine primiţi, trataţi cu seriozitate şi promptitudine.

 Pentru a-i face o bucurie, dar şi pentru a-i îndulci ziua, Vivi Faur a pregătit cu mânuţele ei cea mai delicioasă prăjitură, un tort tiramishu după reţetă proprie, care a furat multe priviri şi a lăsat goluri în stomac, iar odată gustat … hmmm delicious.

Mihai Popescu a făcut cu o floare primăvară în privirea Mihaielei, care s-a putut bucura şi de frumoasa voce a lui Sandu Capitan, care nu s-a abţinut până nu s-a cântat tradiţionalul „La mulţi ani!”. Un cadou mai special  a ajuns prin reţelele de socializare tocmai de la Gogu Neagoe, iubitul secret al politicienei Anca Carcu :) şi uite aşa printre mici atenţii, glume, dar şi discuţii serioase ne-am delectat papilele gustative cu o şampanie rece, care ne-a revigorat simţurile.După un asemenea moment s-a decis!

Nu rămâne această aniversare nesubliniată! Nu ne mulţumim doar cu atât, ne organizăm, ne pregătim şi o facem ca la carte, cu tot tacâmul … La Casa Doamnelor, normal, dupa inaugurare, peste cateva saptamani!

Şi dacă tot suntem prinse în proiecte, care de care mai îndrăzneţe, sperăm să ajungem să avem cât mai multe lucruri de sărbătorit şi cât mai multe bucurii de împărtăşit cu cei care în diferite momente din viaţă ne sunt aproape.

20130819_185548

20130819_190854

Picture 214Echipa de la Terasa Doamnelor