25/09/2017

Vasile Dumitru, primarul comunei Maieru şi-a aniversat ziua alături de colegii de partid

DSCN7564Vasile Dumitru, primarul comunei Maieru, una din cele mai dezvoltate comune din judeţ, dar şi cu o problematică vastă, unul din membrii cu state vechi ai Partidului Democrat Liberal Bistriţa Năsăud, care a muncit în această echipă şi a aboţinut şi rezultate pe măsură, a ales să îşi serbeze ziua de naştere tot în preajma colegilor din sfera politică.

În urmă cu aproximativ două luni s-a hotărât ca pe data de 14 septembrie, la Maieru, să se organizeze o dezbatere la propunerea  Comisiei de Administraţie din cadrul partidului, condusă de Monica Săsărman şi bineînţeles că totul a decurs conform planificărilor deşi ziua aleasă e cu totul mai specială pentru cel care urma să fie gazdă pentru colegii de partid, Vasile Dumitru, primarul comunei, care îşi aniversează ziua de naştere.

Edilul şi-a făcut datoria de gazdă cu vârf şi îndesat, dar nici colegii nu au uitat să-i aducă atenţii, însoţite de mesaje şi felicitări.

DSCN7513Astăzi, la Maieru utilul s-a îmbinat cu plăcutul, a fost un dublu eveniment, o aniversare în familia democrat liberalilor, dar şi o dezbatere deschisă, pe teme actuale şi importante pentru cei care au fost aleşi de cetăţeni să conducă timp de patru ani unităţile administrativ- teritoriale.

Echipa Tv Bistriţa şi Bistrita Online îi urează sărbătoritului sănătate, mult spor la muncă şi cât mai multe idei şi posibilităţi de implementare a proiectelor pe care şi le propune, atât în plan personal, cât şi pentru comunitatea pe care cu cinste o reprezintă. Un sincer „La mulţi ani!” pentru Vasile Dumitru şi cât mai multe clipe frumoase alături de cei dragi.

Geta Singeorzan