Farcas Calin Lucian: 16 Septembrie… o zi speciala pentru unii, atat copii cat si parinti!

Farcas Calin16 Septembrie… o zi speciala pentru unii, atat copii cat si parinti!!!

Curtea Colegiului National Liviu Rebreanu era plina!!! Acelasi careu desprins din anii 80, aceleasi discursuri tampite si aceeasi elevi nerebdatori sa plece acasa!!

La intonarea Imnului de Stat stupoare… parintii cretini unii dintre ei, stateau ba la telefon, ba cu tigara in gura de parca se canta o manea sau era Salam scos in careu, cu microfonul in mana dreapta si cu cablu de la microfon infasurat smechereste pe mana stanga!!!

Am vazut cam cat de curiosi sunt liceenii de inceperea anului scolar si cat au inteles ei din discursurile motivationale sustinute in ordine de Dl Rus Costica iar apoi de edilul Cretu, dupa vreo 2 ore de la terminarea lor, cand invataceii erau stransi pe la toate barurile inconjuratoare liceului… si cum mai incercau ei noul gust al regelui berii sau altii mai “jucatori” din fire cautau daciile sau renaulturile sub noile capace bergenbier!!!

Farcas Lucian CalinA inceput scoala, au avut 2 ore interesante dar cu siguranta berea de dupa scoala va deveni o traditie de dus mai departe si de cei care azi au facut cunostinta cu bancile scolii!!!! Nu mi-o luati in nume de rau, dar dupa cum am vazut reactiile parintilor la intonarea Imnului, nu e de mirare ca Romania scoate retardati pe banda rulanta!!! Chiar dau voie ziarelor online daca vor, sa posteze acest status si pe site-urile lor!!!!

text publicat de Farcas Calin Lucian pe facebook

Leave a comment