Dorna Medical a împlinit 15 ani de performanță în domeniu!

DORNA MEDICAL.avi.Still001Dorna Medical a împlinit 15 ani de activitate neîntreruptă pe piața serviciilor medicale. Cu această ocazie sunte-ți invitați să vizitați site-ul www.dornamedical.ro sau la sediile laboratoarelor de analize medicale din Bistrița, Năsăud și Beclean pentru a beneficia de ofertele promotionale.bscap0006

Dorna Medical are o rețea de laboratoare medicale moderne, unde își desfășoară activitatea peste 75 de angajați: medici, biologi, biochimiști, chimiști, asistente medicale, informaticieni, infirmiere, toți cu o înaltă calificare profesională și o deschidere spre nou.DSC00957

Laboratoarele Dorna Medical sunt acreditate conform ISO 15189/2007, acestea lucrând la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatură de ultimă generație, ce asigură o extraordinară acuratețe a rezultatelor.DORNA MEDICAL.avi.Still007

„Munca, profesionalismul, comportamentul etic de care a dat dovadă echipa noastră, toate acestea ne-au permis să continuăm să ne extindem, ajungând să ne desfășurăm activitatea în laboratoare și puncte de recoltare în orașele Beclean, Bistrița, Năsăud, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Solca, și Cajvana”, a declarat pentru Bistrițaonline dr. Rodica Boca, managerul laboratoarelor  din cele trei județe.DSC00960

Societatea Dorna Medical a contribuit la creșterea valorii diagnosticului medical prin oferirea unei game largi de investigații medicale de laborator: hematologie, coagulări, biochimie, imunologie, markeri virali, markeri tumorali, hormoni, analize de urină, parazitologie, microbiologie, micologie, citologie vaginală.

Standardul de calitate l-am impus și datorită faptului că analizele sunt efectuate pe analizoare extrem de complexe și de performante,la cele mai inalte standarde europene: analizoare de hematologie și coagulare : Sysmex și Abbott, cele de biochimie Abbott și Roche, iar cele de imunologie Abbott, Siemens și Roche.

Laboratoarele Dorna Medical sunt implicate în acțiuni de screening ale populației pentru virusul hepatitei C  si recoltarea de viremii.

Managementul laboratorului s-a axat pe investiții masive în aparatura medicală și în instruirea personalului în țară și în străinătate, pentru însușirea tuturor metodelor noi apărute în medicina de laborator.

De asemenea, am avut o grijă deosebită pentru ca angajații să-și continue pregătirea profesională, prin completarea studiilor cu efectuarea de studii universitare, masterate și specializări în domeniu.

În acest moment nu există analize pentru care să nu se poată face recoltarea la sediile noastre, chiar dacă sunt analize foarte rare și care necesită efectuarea lor în străinătate.

Recepționarea rezultatului se adaptează în funcție de nevoile pacientului, putându-se transmite prin fax sau email, medicului curant, la domiciliu, la locul de muncă, conform înțelegerii cu pacientul, sau se pot vizualiza on line pe site-ul www.dornamedical.ro.

Anul trecut la laboratoarele Dorna Medical s-au adresat peste 200

de mii de pacienți, aceștia fiind adevărații beneficiari ai actului medical de calitate pe care îl oferim.

În 2013, în cadrul Federației Intreprinderilor mici și mijlocii Suceava, s-au nominalizat 10 femei de afaceri din județ, managerul societății, doamna Rodica Boca primind diploma de excelență pentru întreaga activitate desfășurată în domeniul medicinei de laborator și pentru coordonarea unei rețele de laboratoare medicale în sistem privat.

Onestitatea, etica profesională, profesionalismul echipei noastre precum și aparatura de laborator de ultimă generație, sunt garanția serviciilor de excepție pe care le oferă Dorna Medical, dar reprezintă și rețeta succesului nostru!

 Dorna Medical face totul pentru sanatatea ta!

 

 

 

Leave a comment