CRISTIAN ȚUȚURUGA, PREȘEDINTELE PMP-BN: POLITICIENII DE LA CARE AM SPERAT REZOLVAREA PROBLEMELOR NOASTRE ȘI DE LA CARE AM PRIMIT DOAR VORBE, AU INTRAT ÎN INSOLVENȚĂ MORALĂ.

SAMSUNGPMP, un partid din ce în ce mai puternic

BISTRIȚENII NU MAI CRED ÎN VORBE.
POLITICIENII DE LA CARE AM SPERAT REZOLVAREA PROBLEMELOR NOASTRE ȘI DE LA CARE AM PRIMIT DOAR VORBE, AU INTRAT ÎN INSOLVENȚĂ MORALĂ.

Colegiul Național din 5 octombrie 2013, a apreciat activitatea filialei Bistrița-Năsăud a PMP, cu toate că acțiunile Comitetului nostru de Inițiativă au început doar cu trei saptămîni în urmă.

În număr tot mai mare conjudețenii noștri manifestă interes pentru inițiativa politica a PMP, deoarece s-au săturat de cercul vicios alcătuit din minciună, dezinformare, impostură și furtișag.

Nu este vorba aici de un atac la alte formațiuni politice, cu scopul de a cîștiga voturi în 2014, ci este singura explicație a situației precare în care suntem menținuți de prea mult timp, cu o economie neperformantă și o viață socială marcată de corupție, cu instituții greoaie si ineficiente.SAMSUNG

Tot mai mulți oameni au înțeles că această stare de fapt se datorează și neimplicării lor in politică, motiv pentru care nu mai doresc sa stea deoparte, sa-i lase pe alții să decidă și în locul lor, să permită confiscarea vieții noastre publice de către grupări care au demonstrat că nu pot gestiona problemele pe care s-au lăudat că le vor rezolva.

A trecut vremea în care electoratul nostru să fie speriat cu povești de inspirație sovietică despre ororile capitalismului, in care românii sa mai creadă că au nevoie de un tătuc, să le spună ce e bine și ce e rău , să le fie insuflate tot felul de prejudecăți cu scopul de a-i ține departe de viața politică și de a-i chema doar la urne cînd votul lor trebuie să asigure continuitatea unei stări de fapt precare, prezentată uneori drept schimbare.

Nu suntem un popor de asistați și nu suntem un popor de aplaudaci!

Nu mai este suficient ca aceleași personaje să schimbe între ele locurile pe scena politicii, trecînd de la putere la o opoziție formală și așteptînd noi alianțe pentru a se reîntoarce la administrarea si adesea fraudarea bugetului de stat.SAMSUNG

Doamnelor și domnilor politicieni, vă aducem la cunoștință cu mulți dintre dumneavoastră ați intrat în insolvență morală, fiindca ne-ați promis fapte și ne-ați oferit doar vorbe.

Vorbele dumneavoastră nu mai sunt de ajuns să ne explice de ce aceaiași români, care în Spania, Italia și alte locuri produc prosperitate pentru ei si pentru societatea de acolo, nu pot face același lucru și la ei acasă.

Vă răspundem noi: fiindcă societățile unde au emigrat românii sunt administrate mai eficient, un capitol la care dumneavoastră, doamnelor și domnilor politicieni, care ne tot alimentați cu basme, ați rămas repetenți.

Nu ne mai interesează cît de mult lăsați impresia, doamnelor si domnilor politicieni, că vă răfuiți între dumneavoastră, nu ne mai interesază cît de acide sunt replicile pe care le schimbați, cînd dumneavostră luați aceleași salarii foarte bune, indiferent dacă sunteți la putere sau în opoziție, salarii pe care le încasați fără să vă îndepliniți fișa postului.

De ce trebuie România sa fie cea mai săracă țară din Europa? Suntem oare o țară de deșerturi aride și munți stîncoși unde nu creste nici iarba?

Nu așteptăm să ne răspundeți.

Noi ne-am hotărît să contribuim la formarea unei alte generații de politicieni, care să înțeleagă rostul muncii lor, bazat pe fapte și nu pe discursuri.

Vom arăta că noi românii știm să ne conducem singuri, că nu va mai fi nevoie să plecăm la muncă în străinătate daca vrem sa scăpăm de sărăcie, că bacalaureatul nu trebuie să mai se dea în prezența trupelor speciale fiindcă nimeni nu mai are încredere în nimeni, că trebuie să vindem tot ce mai avem pentru ca totul să dispară în buzunarele fără fund ale corupției.

În 2014 vom avea pentru prima dată ocazia să vă spunem la urne: pîna aici!

 

Cristian Țuțuruga

președinte PMP-BN

Leave a comment