24/09/2017

Pentru Cristian Ţuţuruga, politica reprezintă unealta de implementare a ideilor pozitive!

SAMSUNGPreşedintele Mişcării Populare Bistriţa Năsăud, Cristian Ţuţuruga, se consider o persoană integră, cinstită şi altruistă. Cu toate că încrederea bistriţenilor în politicieni, este destul de mică, dovedită şi de prezenţa micăla referendumul organizat de primărie, pentru Cristian această mişcare politică pe care o conduce, este cel mai potrivit mijloc de a implementa idei şi dorinţe pozitive şi de a se implica în schimbarea comunităţii în care trăieşte, prin impunerea corectitudinii drept stil de viaţă. 558371_10201640767036330_1450713754_n

Imi doresc sa traiesc cat mai curand momentul in care tinerii nu vor dori sa plece din tara pentru a se realiza, in care planurile lor de viitor sa se poata materializa in Romania. Cand cetatenii romani vor dori sa initieze afaceri in Romania sau sa-si dezvolte carierele in tara atunci cu siguranta economia va intra pe un fagas ascendent si Romania va prospera. Acest lucru se va realiza doar prin noi, prin dorinta noastra de a munci, de a face ceva pentru tara si pentru cei din jurul nostru asteptand mai putin sa faca tara ceva pentru noi. O sa intram intr-o stare e normalitate abia atunci cand vom reusi sa eradicam coruptia dar, pentru a reusi asta, va fi necesar ca fiecare dintre noi sa ia masuri in acest sens, sa lasam la o parte pasivitatea si negativismul”, ne-a declarat Cristian Ţuţuruga plin de speranţă că aceste lucruri se vor întâmpla în viitorul apropiat. P1020763

Are alături oameni valoroşi, care doresc să promoveze o altfel de politică, iar toate proiectele şi campaniile să fie dedicate cetăţenilor, primând bunăstarea acestora.

Preşedintele Mişcării Populare se laudă cu o implicare 100%, atât pe plan politic, cât şi în activităţile desfăşurate în cadrul companiei private, ce are ca profilul productia de mase plastic, în care ocupă funcţia de director commercial, astfel rezultatele şi reuşitele sunt sigure.

Cu toate că şi-ar permite să facă şi alte lucruri în timpul său liber, răsfăţate sunt sotia Ioana şi copii Razvan (8 ani) si Sonia (3,5 ani), cărora le dedică cea mai mare parte a timpului.

Nu ne rămâne decât şă le dorim, ca familie, să rămână la fel de uniţi şi de frumoşi, iar pe plan politic, să-şi ducă ideile bune la îndeplinire, pentru binele bistriţenilor.

Claudia Dunca