20/08/2017

Doris Moldovan se întoarce la Bistriţa, pentru a face din organizaţia municipală a PDL un centru al acţiunii şi revitalizării!

Doris cu coadaDoris Moldovan şi-a depus candidatura pentru şefia organizaţiei municipale a Partidului Democrat Liberal. Speră să obţină voturile colegilor, deoarece vrea să aducă o schimbare, un suflu nou în organizaţie.

Doris s-a declarat a fi un om de echipă. Peste tot pe unde a activat a ştiut că acest gen de muncă e calea spre reuşită. Întotdeauna şi-a apreciat colegii şi  efortul depus de fiecare în parte, nu a făcut diferenţe între diverse categorii.

Vrea ca de această dată, ajutată de colegii ei, să schimbe imaginea organizaţiei PDL Bistriţa, “din locul unde timp de patru ani nu se intampla nimic, în centrul acţiunii şi revitalizării”.

“Dorinta de schimbare ,nemultumirile colegilor si activitatea slaba a organizatiei m-au determinat sa fac acest pas. A venit momentul sa facem concret ceva, pentru asta am revenit la Bistrita”.

Doris şi-a motivat astfel candidatura, făcând această paralelă între ce se întâmplă acum în Bistriţa şi ce ar vrea toată lumea să se întâmple, lucruri pe care abia aşteaptă să le îndeplinească, dacă va fi aleasă. 

doris_cu cocDoris Moldovan a condus Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar de doi ani a activat ca director al unui departament din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Claudia Dunca

Comentarii

  1. ada spune:

    Parca era pe la ANAF cu mari sanse de avansare???