Categories
Agenda Monden News

Soție și mamă . . caracteristicile pe care Ramona Bugnar le are de concretizat, pentru împlinirea ca femeie!

ramona1Ramona Bugnar e motivată de colegii bărbați în a concura și a se implica în politică.

„Cred ca sunt un partener deschis pentru orice dialog, si cred ca sunt inainte de toate un om caruia ii place sa joace corect. Sunt genul de om care se hrănește cu oamenii din jur. Îmi place să vorbesc cu oamenii pe care îi întâlnesc, îmi place să învăț de la fiecare om pe care îl întâlnesc si imi place sa-i ajut”.

Ramona e conștientă că nu există un politician perfect, însă femeile care au activat în politică au avut calități excepționale, care le-au propulsat în primele rânduri.ramona

„Viața unei femei este dependenta de echilibru, un echilibru pe care trebuie sa-l cultive cu orice pret. Imi place sa practic politica pasilor marunti. A fost o varianta castigatoare pana acum. Nu ard etape, pentru ca din fiecare am ceva de invatat. Cariera politică nu trebuie amestecată cu cea profesională. Întotdeauna trebuie, din punctul meu de vedere, să ai o carieră profesională și apoi una politică. Cariera profesională poate să sprijine cariera politică, dar nu sunt de acord invers. Am considerat că pot fi utilă în lumea politică, în domeniul muncii executive, de asta am ales sa raman Secretar executiv la nivel judetean in partidul din care provin si sa imi fac treaba la fel de bine ca si consilier judetean”. A fost răspunsul Ramonei legat de planurile de viitor, în ce-i privește cariera.

Trecând discuția la viața personală a consilierului județean, Ramona Bugnar, aceasta a admis că mai are de realizat două lucruri pentru a fi „femeie împlinită”, mai are de trecut prin stadiile de soție și respectiv mamă.

 

Plină de modestie Ramona nu ne lasă să o declarăm o femeie frumoasă, însă cădem de acord că e simpatică foc. Nu cred că prezența ei e ușor de trecut cu vederea în cadrul ședințelor Consiliului Județean, fiind o femeie care are grijă de aspectul ei.

„Å¢inuta e o carte de vizită, pentru că este felul în care noi ne prezentăm în fața celorlalți și totodată este poza cu care ei rămân. Mai mult decât atât, prima impresie o creăm la nivel de aspect, la nivel vizual, dar și senzorial, dar recunosc ca la inceputurile mele am gresit epatand cu un machiaj mai strident si cu tinute in culori tari, dar si asta este o fila din cartea mea pe care mi-am asumat-o. Mi-am dat seama ca bărbații, dar și celelalte femei, vor considera că prezența ta acolo nu este pentru a-ți aduce contribuția , ci pentru a-ți crea o viață mai ușoară. Chiar mă deranjează când aud încontinuu lamentarea că trăim într-o lume a bărbaților. Cu cât ne vom lamenta mai mult, cu atât mai mult ni se va răspunde cu aceeași monedă. Dacă vrei să fii tratată ca un egal de un bărbat, trebuie să fii fermă. In consecinta, in politica nu trebuie sa te imbraci intr-un anume fel, ci trebuie sa fii un om decent, nedisimulat, cald, indiferent ca esti femeie sau barbat, tanar sau mai in varsta”.

 

În timpul liber Ramona Bugnar preferă să se joace cu fetițele pe care le-a botezat, să stea la povești cu amicii și familia, să citească, să călătorească, să meargă la un film, adică tot felul de” banalitati”umane, cum le-a numit consiliera PP.

 

Claudia Dunca

Leave a Reply