Categories
Agenda Monden News

Elena Valentna Cioancă se va muta la București, împreună cu familia. Revenirea sa în politică e posibilă oricând!

elena2În urma unor neînțelegeri , Elena Valentina Cioancă s-a retras anul trecut din politică, dar această decizie nu e una definitivă, după cum ne-a dat de înțeles aceasta. In curand se vor muta, cu toată familia in Bucuresti, unde vor incepe o noua viata.

„Anul 2013 a fost unul controversat, in care am avut parte atat de lucruri bune cat si unele mai putin bune. Principalele repere ale activitatii mele au vizat continuarea unor proiecte proprii pe care incerc si doresc din tot sufletul sa le transpun in practica, concomitent cu adoptarea unei atitudini conciliante vis a vis de activitatile anterioare din sfera politicului.

Pentru mine angajamentul  politic a a insemnat o mare provocare si consider ca am dat dovada de implicare, daruire si responsabilitate pe acest palier de activitate.  Apreciez ca initiativa personala a fost uneori umbrita de anumite interese de grup, insa consider ca relationarea in cadrul miscarii politice a fost una foarte buna.elena1

Consider ca retragerea mea din politica a fost determinata de anumite aspecte conjuncturale, cu conotatii in plan personal familial. Trebuie sa intelegem ca responsabilitatea sociala are prioritate pentru oricare dintre noi, asa ca decizia mea este doar una temporara, reintoarcerea in zona politicului fiind posibila oricand”, ne-a declarat Elena Valentina Cioancă.

De sarbatori Elena a stat mai mult acasa, in jurul pomului , impreuna cu copii săi, sarbatorind asa cum face oricare familie crestina.

La 12 noaptea, la trecerea dintre ani , au facut un foc de artificii, asa cum se întâmplă in fiecare an, în familia lor.elena3

Pentru Elena muzica este cel mai mare hobby. „Prin muzica traiesc, prin muzica îmi exprim sentimentele si trairile interioare. Muzica ma face o persoana mai buna si mai fericita”, a spus blonda.

Un alt hobby pentru Elena Valentina Cioancă este „relationarea interumana”. De aici deriva pasiunea și  preocuparea pentru ceva si/ sau cineva, ne-a explicat aceasta.

Cea mai mare realizare a sa de pana acum , sunt copii ei, de care este tare mandra și fără de care nu poate să respire.

In momentul de fata Pentru Elena cei mai importanți sunt copiii și  cariera sa muzicala.

Sper ca anul ce tocmai a sosit sa aduca familiei mele prosperitate , sanatate si credinta sufleteasca”, așa a încheiat Elena acest interviu.

 

Claudia Dunca

9 replies on “Elena Valentna Cioancă se va muta la București, împreună cu familia. Revenirea sa în politică e posibilă oricând!”

Am cunoscut-o recent pe Elena, iar impresia mea fata de aceasta femeie este de departe una foarte buna. Dincolo de aspectele si eventuale conotatii de ordin politic, Elena este o luptatoare si are principii mai mult decat corecte, manifesta un bun simt iesit din comun si este o iubitoare de frumos. In opinia mea, calitatile personale si activitatea desfasurata pana in prezent o recomanda cu tarie pentru continuarea carierei muzicale si, de ce nu, inregimentarea intr-o formatiune politica cu reale sanse de castig in viitoarele alegeri care bat la usa natiunii romane.

Bravo ei. Intotdeauna femeile au avut rolul lor in politica. Au echilibrat, cat de cat balanta. Cred in sansele acestor fiinte care stiu sa se implice si, pe deasupra, sa mai intretina si 3 copii.

Valentina detine calitati personale definitorii pentru generatia din care face parte – intransigenta, fermitatea, onestitatea si daruirea. Succes!

Videoclipurile turnate de Valentina sunt deosebite si au priza la publicul tanar. Speram ca va reveni cat de curand in studio.

Fii tare Valentina. Lupta pana la capat. Fii consecventa, asa cum te cunoastem cu totii. In plus, te rugam din suflet sa nu abandonezi cariera muzicala. Asteptam noi clipuri prin care sa ne mentinem tonusul dat de tine.
Cu drag, Ligia Velescu.

,,Va veni în foarte scurt timp momentul când vom putea arăta cu degetul către cei responsabili, în cazul în care va fi nevoie de asta, că dreapta nu se uneÅŸte în totalitatea ei. Cine preferă să rămână în izolaționalism, cine preferă să-ÅŸi facă toate calculele politice de unul singur, subjugând interesul propriului partid unui orgoliu personal amenință în mod serios victoria dreptei. Fără unitate nu va fi victoria dreptei în 2014. Dacă nu vom ajunge la aceasta, pentru că unii gândesc în termeni de dimensiune, cantitate, în loc să gândească în termeni de calitate politică, atunci voi schimba discursul ÅŸi voi spune cine nu vrea unitatea dreptei ÅŸi cine joacă în tabăra USL”.
Sa nu uitam ce a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Parerea mea, de om avizat, este ca Elena Valentina Cioanca are toate sansele de a accede in Show Bizz.

Comments are closed.