25/09/2017

Cultură, dans şi multă veselie la Ziua Culturii Nationale

Oamenii implicaţi ziua culturii (29)în actul cultural al municipiului Bistriţa au sărbătorit Ziua Culturii Naţionale, ziua lui Eminescu, într-un alt mod faţă de anii trecuţi. Gala Culturii Bistriţene a fost gândită în acest an de Centrul  Cultiral Municipal „George Coşbuc”  sub o altă formă, prof. Dr. Dorel Cosma şi echipa sa, a organizat  „Balul Culturii Bistriţene”.ziua culturii (20)

Timp de câteva ore scriitorii, dansatorii, soliştii, cei care în mod obişnuit urcă pe scenă, dar şi cei care trec neobservaţi de public, dar susţin tehnic şi organizatoric evenimentele culturale, chiar şi cei care promovează şi se implică într-un mod sau altul în actul cultural, au avut parte de o seară în care bunul gust, veselia şi surprizele organizatorilor i-au rupt de cotidian.

Cei peste 300 de invitaţi, au fost întâmpinaţi la restaurantul Giulia cu un pahar de şampanie, fiind conduşi  pe covorul roşu, până la locurile lor, de către dansatorii de la Clubul de Dans Sportiv Floris. În ţinută corespunzătoare, într-un decor adecvat şi ambianţă plăcută participanţii la eveniment s-au bucurat de momentele puse în scenă de actorii teatrului Bacovia din Bacău, nu a lipsit nici în acest an soprana Daniela Vlădescu, foarte apreciată de bistriţeni, dar de un real succes s-a bucurat şi trupa pop-opera Distinto.ziua culturii (118)

Au dat culoare şi rafinament evenimentului dansatorii de la Floris, care au dat un imbold şi celorlalţi să iasă pe ringul de dans. A fost bal, a fost distracţie, emoţie, veselie, momente de suflet  trăite ca într-o mare familie.ziua culturii (11)

Geta Singeorzan

ziua culturii (35) ziua culturii (43) ziua culturii (49) ziua culturii (56) ziua culturii (66) ziua culturii (111)