23/09/2017

Când ajungi să trăieşti dintr-un hobby, trebuie să te consideri o persoană privilegiată. Este cazul lui fotografului Adrian Petrişor!

COL_4629big   Adrian Petrisor are 27 de ani şi este nascut în Vatra Dornei unde şi-a petrecut o buna parte din copilarie, apoi de la varsta de 7 ani s-a stability, cu scoala, în Bistrita._DSC7655_

Adrian a  absolvit Liceul de Arte Plastice “Corneliu Baba“ sectia arhitectura, dupa care a plecat la Cluj-Napoca, ca student al Facultaşii de Arhitectura si Urbanism._DSC7813_

Dupa vreo 4 ani de facultate Petrişor a fost prins foarte tare de `microbul` fotografiei, renuntand astfel la arhitectura si urmand cursurile Universitatii de Arte Plastice si Design.avatar-LWP_6875c21341243

In momentul de fata locuieste in Cluj-Napoca, iar ocupatia si in acelasi timp hobby-ul său este fotografia.

“Fotografiez de la peisaj, portret, eveniment, pana la fotografie comerciala si de produs”, ne-a explicat Adrian.

 

“Pasiunea pentru fotografie pot spune ca a inceput cu mult timp in urma, de la primul meu aparat pe film cu care pozam in excursiile scolare, dar a devenit mai serioasa in momentul in care am primit primulul meu aparat digital undeva in ultimii ani de liceu. Treptat am inceput sa ma perfectionez si in urma vanzarii de fotografii pe net, mi-am achizitonat aparate si obiective din ce in ce mai performante imbunatatindu-mi automat tehnica si calitatea imaginilor”, aşa ne-a rezumat bistriţeanul nostru începuturile pasiunii sale pentru fotografie.

 

Adrian consider drept cea mai mare realizare  a sa in domeniul fotografiei, faptul ca se poate  intretine cu un venit din ce in ce mai frumusel pe an ce trece, dintr-un hobby, facand doar ceea ce îi place: “o pasiune care ma ajuta sa calatoresc sa vizitez locuri superbe, sa-mi fac singur programul fiind practic propriul meu sef. Putini oameni se bucura de astfel de privilegii, iar eu consider ca aceasta este o mare realizare pentru mine, sa fac ceea ce-mi place intr-o viata atat de scurta.

 

Alte realizari in domeniul fotografic ar fi participarea la numeroase expozitii,

aparitia in diverse reviste de profil si nu in ultimul rand castigarea a numeroase concursuri foto nationale si nu numai.

 

Pe langa fotografie, alte hobby-uri ale lui Petrişor ar fi pescuitul, drumetiile pe munte, bicicleta, si tot ce tine de vizitarea a noi locuri din tara si de peste granite.

 

Pentru viitor fotograful Petrişor nu îşi doreşte altceva, decât: “continuarea pasiunii mele la un nivel cat se poate de ridicat, asta insemnand proiecte foto mari, popularitate si imi mai doresc sanatate si puterea de a vizita cat mai multe locuri deosebite pentru a imortaliza imagini inedite cu frumusetile ce ne inconjoara”.

 

Claudia Dunca

Comentarii

  1. arina bindea spune:

    articolul ar fi fost mult mai interesant si apreciat daca ar fi fost scris cu mai putine greseli de ortografie

  2. petruta spune:

    un link care sa ne trimita la blogul sau minunat, nimic?