Toate sunt altfel în capitală! Elena Valentina Cioancă a simțit pe propria-i piele!

elena2aElena Valentina Cioancă, cea care a lăsat cariera politică pentru cea muzicală, dar și Bistrița, a dat piept cu o altă lume, cu alte caractere, cu alte perspective, în capitală.

„Tin sa remarc faptul ca in București  viata cunoaste alte coordonate, alte sisteme de referinta in plan social, profesional si chiar particular. Relationarea este mult mai intensa, mai accentuată”, a declarat Elena.elena1a

Aceasta ne-a povestit că a cunoscut oameni noi care au incurajat-o, in adevaratul sens al cuvantului, ceea ce a uimit-o într-un sens plăcut.

Un alt detaliu remarcat de blondă este legat de modul în care se lucrează în capitală.

„Categoric, aici volumul de munca este mult mai intens concomitent cu nevoia unei abordari integrate a subiectelor de interes”, a mai spus Elena Valentina Cioancă.elena2

Referitor la planurile pentru viitor, blonda își va continua activitatea atat pe coordonate ce tin de show – bizz cat si pe cele asociate miscarii politice din care a facut parte, „in sensul dobandirii unui statut social sanatos, durabil, coerent si de perspective”, de unde reiese că Elena se va alătura unui partid în curând.

Până se va pune la punct cu statutul său politic, aceasta nu pierde vremea, ci stă mai mult în studioul de înregistrări. Ne-a promis în viitorul foarte apropiat,  un nou hit și astfel își va realiza intrarea pe piața muzicală.

Chiar dacă este proaspăt divorțată, a păstrat o relație de prietenie , decentă, de dragul copiilor, cu fostul său soț, ca niște părinți responsabili. Astfel că amândoi își susțin copiii, atât moral cât și financiar, pentru ca aceștia să treacă mai ușor peste ruptură.

 

Claudia Dunca

Join the Conversation

1 Comment

  1. Ca orice inceput de drum, nu este deloc usor. Bucurestiul iti ofera doua sanse, respectiv succesul sau esecul. Noi credem ca Elena va avea parte de SUCCES DEPLIN in realizarea propriilor idealuri.

Leave a comment