21/09/2017

Monica Săsărman: România, victima “ambramburiştilor” USL

monicasasarman_1 “Nu trebuie să facem tot ceea ce ne cere Uniunea Europeană” s-ar putea traduce poziţia unui“distins” parlamentar al României, pe un post naţional de TV, candidat pe loc eligibil pentru un postde europarlamentar susţinut de PSD. Apare fireasca întrebare “ De ce?”, atât timp cât forurile deconducere europene ne atrag atenţia cu privire la derapajele de la funcţionarea unui stat de drept,doresc o justiţie independenta, transparenţă în achiziţiile publice, respectarea drepturilor cetăţenilor,măsuri clare pentru relansarea economică a României şi susţinerea mediului de afaceri, acordarea
fondurilor europene în conformitate de necesitatea efectivă a comunităţilor şi nevoile fermierilor.
Răspunsul nu poatMonica-Sasarman1e fi decât unul singur: e prea mult pentru actuala guvernare care a transformatanormalitatea în normalitate. E prea mult pentru această putere USL care modifică legile pestenoapte pentru a proteja corupţia, care preferă taxele si impozitele în locul stimulării forţei de muncă,o putere ce încă nu şi-a găsit oamenii capabili să înţeleagă necazurile romanilor şi să ofere soluţiiviabile. E prea mult pentru această putere mult prea preocupată de a vinde gogoşi pas cu pas, pefiecare stradă sau în fiecare sat, şi de a arunca, în stilul caracteristic, vina pe trecut.
Mai nou, s-a putut constata că voci ale puterii spun că românii sunt vinovaţi de moartea celor dinApuseni, că românii sunt vinovaţi de moartea bolnavilor în spitale sau de lipsa medicamentelor, căromânii sunt vinovaţi de “performanţa” dezastruoasă în educaţie şi de lipsa de perspective aabsolvenţilor, că românii sunt vinovaţi de faptul că nici până în acest moment nu avem un acordsemnat pentru accesarea fondurilor europene. Românii sunt vinovaţi pentru toată “abrambureala”din ţară .
Ne întrebăm cum un astfel de om poate reprezenta România în Parlamentul European?