18/08/2017

O invitație de nerefuzat: Izabella Miron cântă mâine pe pietonal!

miron2Valentine’s Day are un rol important în viaţa tuturor indragostitilor. Este o zi deosebita , plina de iubire, iar Izabellei Miron îi face plăcere să se implice in activităţi dedicate acestei sărbători. Anul acesta se va organiza un spectacol in data de 14 februarie pe pietonal de la ora 17:00 , unde bistriţeanca este invitată să cânte.

Pasiunea Izabellei Miron pentru muzica a inceput de când se ştie. Parintii i-au descoperit acest talent si au inscris-o  din clasa I la Liceul de Muzica ‘’ Tudor Jarda” Bistrita.

Studiază pianul de 11 ani si de asemenea muzica usoara. A debutat in cadrul Casei Armatei la o varsta frageda sub indrumarea domnului profesor Florin Pop Labis.

Talentul este mostenit din generatie in generatie incepand de la bunica, mama si apoi Izabella.miron3

Dupa o activitate de 3 ani in cadrul Casei Armatei , Izabella a continuat colaborarea cu Centrul Cultural Municipal ‘’ George Cosbuc’’, unde a fost pregatita de Ana Maria Razoare, professor al Liceului de Muzica din oraş.

Izabella Miron nu s-a tras înapoi de la nici un eveniment cultural din Bistrita, cum ar fi : Zilele Bistritei, 1 Mai-Ziua Tineretului , Toamna Bobocilor si spectacolele organizate an de an cu semnificatia zilei de Valentine’s Day si 8 Martie.

Bistrițeanca s-a prezentat și la diverse concursuri: Festivalul de muzica si interpretare ‘’ Muzica pentru toti’’ Baia Mare, de unde a plecat cu premiul 2, ‘’ Un talent inascut ‘’ Ramnicu Valcea-locul 3 si Gala Culturii Bistritene 2012 si 2013 , unde a castigat 2 trofee la sectiunea interpretare muzica usoara.

Pe Izabella am urmărit-o și în cadrul show-urile ‘’Romanii au talent și X Factor’’, unde a trecut doar de preselectii și din pacate nu a ajuns să evolueze în etapele urmatoare.miron1

Dupa terminarea liceului interpreta și-ar dori sa își continue studiile muzicale , în cadrul Conservatorului.

“Iubesc ceea ce fac , iubesc muzica si de aceea majoritatea activitatilor mele sunt legate de acest domeniu care de un timp incoace a devenit mai mult decat un hobby. Sunt  o persoana sociabila , prietenoasa , dornica sa cunoasca oameni noi, puternica si ambitioasa din fire , imi place sa duc lucrurile pana la capat”, ne-a spus Izabella.

 

Claudia Dunca

Comentarii

  1. oana spune:

    Ce mincini ce exagerari!!!!!! bai fratilor de unde le luati.Vreti doar sa aveti ce scrie. Cand a fost Izabela la concursuri premiul culturii a luat cand a fost Cornelua Negrea anul acesta next. Vb si fabulati.Daca si fata asta canta atunci …..