Colecții, magazine deschise, totul decurge ca la carte pentru Tina Olari! Mai are doar o dorință . . .

olari1 Pasiunea pentru arta, estetic, frumos,  este nativă pentru Tina Olari, ”e o chestiune care mereu m-a caracterizat”, ne-a spus aceasta.

„Dorinta de a schimba femeia in cea mai buna varianta a sa, citez aici pe buna mea prietena scriitor psiholog Andreea Papp, m-a încântat mereu si schimbarea in femeie am realizat-o prin rochia cea mai potrivită ei, prin machiaj, aspecte care îmbunătățesc mereu femeia ca atitudine. Si cand vad metamorfozarea femeii care trece prin atelierul meu, datorită unei piese vestimentare create de mine, ce trezește in ea feminitatea stilul si o atitudine pozitivă, pe mine ma împlinește enorm ca om, ca persoana”, ne-a mai povestit Tina.olari2

Bistrițeanca locuiește in Barcelona de doi ani. Nu a vrut să insiste foarte multe pe motivele plecării din țară, viața arătându-i toate părțile sale, coborasuri după starea de inalt, care și-a câștigat-o in 15 ani de munca, stare care credea ca nu se va schimba nicicand, perioade mai bune sau mai rele.

„Important e ca am învățat sa apreciez multe lucruri din alta perspectiva, decat inainte, si am acceptat ca intr-un loc unde poți pierde totul trebuie sa accepti ca trebuie sa te ridici din nou daca vrei sa te faci auzit si cunoscut, chiar daca trebuie sa o iei încă o data de la capăt”, a declarat Tina.

Bistrițeanca va deschide un atelier magazin in Barcelona, convinsă fiind ca trebuie sa  arate lumii ceea ce stie sa facă cel mai bine in viața, munca si creațiile sale trebuie expuse,nedorind să le țină închise. Darul care i-a fost dat , e răvnit de mulți și nu merită să-l piardă.

Așadar, Tina Style are încă multe de spus și de expus!olari3

Tina a deschis pprimul magazine în Reus, colaborand cu centrul de frumusete “Sekrets “, locație unde clientele interesate pot vedea sau cere la comandă creațiile sale. Acum Tina pregătește deschiderea magazinului Tina Style, în Barcelona.

Clientele din România trebuie să stea liniștite,  pot închiria ca și până acum creațiile bistrițencei, aceasta fiind în tratative cu salonul Carliont sau le pot comanda, in special online.

Pentru cei care nu îi cunosc munca, trebuie să știe că Tina Olari realizează  creatii de rochii de mireasa, rochii de lux, comuniune, rochii de dans, de salon, si ca noutate, noul magazin Tina Style Barcelona, va expune si creațiile sale de rochite pentru fetite (0 – 14 ani).

„Creațiile mele, sunt caracterizate de linii personale, stil, feminitate, eleganta, pentru unicitate aplic pictura manuala permanenta, si rochia fie de femeie sau de fetița, mereu va fi accesorizată de o toca sau un element sincron cu rochia, un accesoriu pentru par”, ne-a mai spus creatoarea.

Aici in Spania, se apreciază foarte mult ” los tocados”

 

Noul magazin “Tina Style” , va fi situat in zona înalta a Barcelonei, locație aleasă impreuna cu logodnicul ei Jordi Iglesdias.  Pentru a prezenta creatiile sale publicului adecvat,calculând fiecare detaliu, neriscând să se arunce în necunoscut fără sa fie studiate detalii, teren si posibilitati, învățând din greșelile trecutului.

„Trebuie sa-i multumesc  lui Jordi pentru munca de căutare si si pentru ca e primul bărbat din viața mea care nu încearca sa  calmeze independenta mea si dorinta  de asccensiune personală si profesională, ci ma susține in tot si toate, si ma vrea acolo sus”, a mai mărturisit Tina Olari.

După deschiderea magazinului, in scurt timp bistrițeanca pregătește  a treia prezentare de moda  in Spania, si apoi spera ca numărul sa crească, vânzările si satisfacția personală la fel.

„Doresc ca in timp cat mai scurt  sa il conving pe fiul meu Darius sa vina aici cu mine, deși de moment respect dorinta lui de a rămâne in grija mamei mele ( căreia ii multumesc enorm)  si prefera sa termine liceul in tara.  Deși vorbim zilnic si ne vedem de câteva ori pe an, si vacantele le face aici in Spania, lipsa prezenței permanente a lui Darius aici, e un aspect care ma intristeaza si imi lasa sufletul greu in fiecare zi.

Darius e sursa mea de energie si de putere pentru care fac tot ceea ce fac, e cel mai grozav lucru care l-am facut in vata, sunt  mandra de el, si ii multumesc pentru tot ceea ce e, si ptr modul in care imi umple inima.

Sunt fericita ca mama, ca femeie, ca om care a realizat lucruri in viața”, a concluzionat Tina Olari acest interviu.

 

Claudia Dunca

Leave a comment