23/09/2017

Vă invităm la o plimbare cu cizmuliţe croşetate de o bistriţeancă!

cristea2Dacă eşti făcut pentru ceva, mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor aşeza în aşa fel încât să te descoperi şi să înţelegi unde e domeniul unde te pricepi cel mai bine.

Cazul prezentat mai jos, verifică această ipoteză!

Pasiunea mea pentru crosetat nu stiu daca a inceput la un moment dat, ca orice pasiune  ea mocneste undeva in interior si pe parcurs tot iese la suprafata. Asa a fost si in cazul meu, cand eram mai micuta mai crosetam si eu imitand ce vedeam la mama mea, mai mult stricam decat sa reusesc ceva.Niciodata nu a stat cineva sa ma invete, deoarece nu aveam eu rabdare, sau consideram ca nu este un lucru modern sa crosetezi, aveam si eu idei de adolescent”, ne-a spus Ancuţa Cristea despre prima tangenţă cu croşetatul, primul gând despre ceea ce a ajus să devină marea sa pasiune.

cristea1

Se spune că naşterea unui copil adduce schimbări majore în viaţa părinţilor. Aşa s-a întămplat şi în cazul Ancuţei.

Din dorinta de a face lucrusoare frumoase si deosebite pentru fetiţa sa  a inceput sa croseteze mai serios, iar prima mare realizare a fost costumasul cu care a iesit din maternitate, pantalonasi, bluzita, caciulita,  botosei si o paturica.

Gheaţa fiind spartă, toate au venit ca de la sine. Anieta, fetiţa bistriţencei, a început să-şi mărească garderoba cu lucruşoare, rochite, bentite, caciulite şi alte piese vestimentare, realizate chiar de mama ei.

Ancuţa Cristea a trecut de la floricele, fluturasi,fundite, buburuze si o intreaga flora si fauna la croşetat de  bluze, bolerouri, rochite, cosulete decorative, posetute si ultima sa realizare in materie sunt papuceii crosetati, de care s-a indragostit.

cristea3

Pentru o pereche de cizmuliţe Ancuţa are nevoie de trei zile, pentru ca acestea să arate precum cele din poză. Fetiţa sa are prioritate însă în gestionarea timpului ei sau se întâmplă să o “ajute”, plimbându-I firele prin casă şi încurcându-i-le.

cristea4-2“Doar trebuie sa lucrezi cu drag si timpul de finalizare se scurteaza considerabil. Nu m-am gandit sa fac o afacere din asta, raman la stadiul de pasiune, deoarece pasiunile se fac cu drag si sunt trainice”, a concluzionat Ancuţa Cristea.

Pe pagina sa de facebook îi puteţi admira întreaga gama de produse, de toate culorile.

 

Claudia Dunca