Dansul îi „curge” prin vene . . . au vazut și jurații de la România Dansează!

bor1  Dansul a patruns in viata Biancăi Bor de la varsta de 3 ani,când a  inceput sa activeze in cadrul unei scoli, intr-o trupa de dans modern. Activitatea aceasta a durat 3-4 ani,iar in clasa a IV-a s-a numarat printre copiii selectati sa inceapa o cariera infloritoare de dansator la Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica ,,Octavian Stroia” din Cluj Napoca.

Din clasa a V a a inceput sa studieze baletul, la nivel de performanta. După ce și-a fixat bazele de balet, multumita  profesoarei de balet Carmen Chiorean , a continuat cu alte stiluri de dans: dansul de caracter, dansul contemporan,breakdance  si street dance.

bor4

De aproximativ 5 ani de zile Bianca Bor activează in trupa Jump In, coordonata de coregraful Alina Ciceo.

„Alaturi de aceasta trupa am crescut ca si om,dar si ca si dansator. Impreuna cu aceasta trupa am fost mereu pe podium la concursurile nationale cat si internationale unde am participat”, ne-a spus Bianca.

Anul acesta bistrițenca a avut parte de unele dintre cele mai mari reusite ale sale pe partea profesionala. Bianca s-a numărat printre un grup de dansatori care am pregatit impreuna un turneu de musical de nivel mondial, in China.

bor2

Iar o alta reusita este ca a trecut mai departe, in semifinale, impreuna cu partenerul său Domsa Radu, la Romania Danseaza,iar acum cei doi se pregatesc intens pentru ceea ce urmeaza.

bor3

„Dansul curge prin venele mele,este modul in care imi pot exterioriza sentimentele si le pot transmite persoanelor din jurul meu,este modul meu prin care traiesc.

Viitorul meu vreau sa ramana mereu incrucisat cu dansul, doresc si spre din tot sufletul sa ajung un bun coregraf, sa pot da mai departe tot ceea ce acaparez eu pe parcursul  anilor”, a concluzionat Bianca Bor.

 

Claudia Dunca

Join the Conversation

1 Comment

  1. Te iubesc draguta mami,de mica mi-ai umplut inima cu emotii,la fel si astazi cand esti mare imi umpli inima de emotie si iubire,sa-mi traiesti iubita mea, te pup

Leave a comment