Elena Cioancă s-a logodit! Aflați cum îl descrie pe bărbatul de lângă ea!

cioanca1 Elena Valentina Cioancă s-a mutat în capitală, după divorț, atât cel de tatăl copiilor ei cât și divorțul de formațiunea politică în care s-a consacrat. Viața ei însă a luat-o pe un alt făgaș, ascendent.cioanca2

Blonda a hotărât să se întoarcă la prima sa dragoste, muzica.

Å¢inând cont de pozele făcute publice pe o rețea de socializare, putem spune că Elena a început cu dreptul cariera muzicală. Aceasta a fost invitată să întrețină atmosfera la petreceri, lucru ce o mulțumeste nespus.

Tot pe reteaua de socializare, Elena Valentina Cioancă a făcut un alt anunț important. S-a logodit de curând cu cel care în mod sigur este noua sa mare dragoste.cioanca3

„Nu pot da prea multe detalii despre logodnicul meu,  deoarece am convenit de comun acord sa  nu facem publica relatia noastra. Pot confirma ca este o persoana publica si cam atat deocamdata.

Este o persoana cu foarte mult bun simt, carismatic, cu simtul umorului, foarte bine dezvoltat, este inteligent si pe deasupra este si foarte frumos”, asta ne-a declarat Elena.

Vă reamintim că Elena a ocupat funcția de vicepreședinte al partidului Forța Civică Bistrița Năsăud, dar s-a retras din politică în urma unor neînțelegeri cu conducerea partidului. În acel moment blonda ne-a asigurat că retragerea este una temporară, așa că o revenire în politică, în orice moment, nu ne-ar surprinde.

 

Claudia Dunca

Leave a comment