Categories
Agenda News Stirea Zilei

„Ai la București un prieten!” . . . asta i-a spus Ștefan Bănică bistrițeanului Alex Mușat!

musat1  În urmă cu câteva luni am pblicat un articol despre un bistrițean de doar 18 ani, Alex Mușat,  care este un chitarist împătimit și talentat. I-am prevăzut atunci un viitor strălucitor și acum ne-a confirmat încă o dată că talentul său îl va scoate în față și-l va conduce pe marile scene ale țării și ale lumii.

Alex Mușat provine dintr-o familie de muzicieni, tatăl său fiind impresarul interpretului de muzică populară, Aurel Tămaș, timp de zece ani. Bistrițeanul s-a făcut remarcat la un festival de blues din Sighișoara, dar și la emisiunea concurs „Englezii au talent”.

Și după cum vă spuneam un așa talent nu are cum să rămână în umbră, Alex a fost invitat special în concertele lui Ștefan Bănică Junior, de la Circul Globus, din 7 și 8 martie.musat3

Băieții din trupa lui Ștefan au fost cei care l-au remarcat, la mai multe concerte și i-au povestit despre un bistrițean care cântă interesant la chiatră.

Un telefon primit într-o zi pe când era la școală i-a adus o mare bucurie. Era chiar Ștefan Bănică cu propunerea de a participa și a cânta alături de el, pe scenă.

Așa ceva nu se refuză și Alex Mușat a ajuns să-l cunoscă pe Ștefan Bănică și deși se aștepta să poarte cu acesta o discuție ca de la fan la idol, nu s-a întâmplat așa.musat2

M-a surprins, căci imediat Ștefan m-a introdus în cercul său de prieteni. Am purtat o discuție ca de la egal la egal, amicală. Am vorbit mult despre muzică, despre școală. E un mare artist, dar e foarte modest și asta mi-a plăcut.

A fost prima mea experiență de acest nivel. am văzut cum se construiește un show, repetițiile, toată munca din spate, în timp ce la un concert se vede doar produsul finit. Toți din trupa lui Bănică sunt muzicieni buni și oameni simpatici”, a povestit pentru bistritaonline.ro, Alex Mușat.

În concertul de la Circul Globus din capitală Alex a fost inclus în patru piese, însă în una a fost protagonist, a fost pus în valoare, interpretând-o în duet cu Bănică. Este vorba despre piesa „Hai acasă”.musat4

Prestația lui Alex a fost pe placul artistului bucureștean, iar impresarii acestuia l-au asigurat că genul acesta de colaborări va mai continua.

Mai mult decât atât, Alex Mușat și-a mărit gașca de prieteni, cu încă unul, este vorba de Ștefan Bănică.

Ne bucurăm și ne mândrim cu bistrițeanul nostru și îi dorim mult succes în continuare!

 

Claudia Dunca

Leave a Reply