Noul album al Sabinei Leonte Alb e „pe piață”!

Bistrițeanca Sabina Leonte Alb a debutat muzical în mai 2011, cu  albumul  “Spicule batut de vant,” compus de Mircea Simionca si inregistrat in studioul lui Florin Labis Pop, în Bistrița.

Talentul l-a mostenit de la  mama sa,  Maria Leonte si de la strabunica tot din partea mamei,Tonica Zagrean.sabina2

Acum Sabina are bucuria să-și anunțe fanii că a terminat și al doilea album, “Imi petrec si zi si noapte” , produs cu ajutorul lui Costy de la Sighet.

Nu are altă pasiunea decât muzica, iar restul timpului  incercă sa-l petrec cu fetele sale, Alexia de 7 ani si Roberta de 4 ani.

Pe viitor are planuri multe. Își dorește sa ajungă in inima ascultatorilor săi si sa se mentină acolo macar cateva decenii. Știe că e greu să realizezi acest lucru, dar o inimă sinceră, un dor curat o vor conduce exact spre publicul dorit, care va trăi alături de ea, tot ce le va cânta.  sabina1

„Si sa-mi pastrez  nealterata relatia cu familia mea ca si pana acum”, o altă dorință a Sabinei, după cum ne-a mărturisit aceasta. Și nu e întâmplătoare, ținând cont de răutățile ce ne sunt prezentate pe toate canalele.sabina3

Sabina Leonte Alb vrea să ofere bucurie și veselie, prin asta vrea să se facă cunoscută și așa vrea să rămână în amintirea tuturor.

 

 

Claudia Dunca

Leave a comment