22/09/2017

“Du-mă bade-n Năsăud” . . . pe 21 aprilie!

pop3  Alina Maria Pop are  35 de ani, din care 18 a cântat, pregătită de Elvira Botos de la Casa de Cultura Bistrita  şi de Cornelia Ardelean Archiudean, de la Cercul Militar.

La 19 ani, interpreta bistriteană a înregistrat  o caseta  de cântece de Crăciun,  impreuna cu cei de la Cercul Militar.

De asemenea Alina Maria  a fost,  impreuna cu acelaşi grup, la emisiunea regretatei prezentatoare TV,  Marioara Murarescu,  la Portile Deschise.

“Cu ajutorul lui Dumnezeu”, după cum a recunoscut chiar interpreta de muzică populară, în  a doua zi de Paste işi va lansa primul album pe piata, care se va numi: “Du-ma bade-n Nasaud”.

Versurile sunt inspirate din viaţa, din traiul, din problemele de zi cu zi, specifice zonei pe unde a copilărit Alina.pop2

Alături îi vor fi interpreţi dragi nouă tuturor, în acea zi importantă pentru ea, pentru familia ei şi pentru cei “mângâiaţi” de vocea sa deosebită.

Toţi cei îndrăgostiţi de folclor, au ocazia să asculte piese specifice zonei noastre, să-i aplaude pe interpreţii cunoscuţi din judeţ, pe 21 aprilie, la Parva.

Talentul Alinei e mostenit de la mama sa, care  a cantat in cor la Biserica, dar care,  din pacate, nu mai este printre noi şi nu se poate bucura de succesul fiicei sale.pop1

Mult succes la lansare şi multe astfel de evenimente vă dorim de acum înainte, stimată interpretă, noi, cei de la bistritaonline.ro!

 

Claudia Dunca

Comentarii

  1. giugiu spune:

    CU 4 CLASE ARE PERMIS SI STIE CANTA…ASTA NUI CANTAREATA ASTA PARCA RECITA POEZI CUM SE RECITA LA SCOALA ,DATI PACE CA.I PROASTA RAU DE TOT..NU MAI PROMOVATI NON VALORILE CARE NU STIU SA ISI SCRIE CORECT NUMELE..:))