FOTO/VIDEO: Vezi cine vrea să-i ia locul Elenei Udrea în partid

CAM05868 Inscrierea Alinei Moldovan in Partidul Miscarea Populara a creat multe controverse si discutii.

Admirata de unii, blamata de altii, blonda care vrea sa calce pe urmele Elenei Udrea, isi vede de drum cu pasi repezi, dar siguri.CAM05870

Dovada stau aparitiile tot mai dese in presa, dar si postarile de pe pagina personala de facebook.CAM05866

Aici, bistriteanca a postat cateva fotografii in compania mai marilor partidului ce poartă marul ca emblemă. Bineinteles ca au aparut si carcotasii, dar Alina a facut fata cu demnitate rautaciosilor.CAM05874

Blonda pmp-ista de la Bistrita nu renunta usor la visul ei, acela de a triumfa in politica si urmeaza exemplul Elena Udrea, pe care o idolatrizeaza.

De altfel, a si refacut invitatia pentru aceasta, de a veni la masa, la o discutie ca intre fete.

Si totul a aparut la Kanal D, la Stirile Speciale.

Ce o sa fie si ce va urma, ramane de văzut.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Nu mai fiti rautaciosi . Daca PMP va ajunge la guvernare Alinuta va fi numita Ministrul Culturii . Toata chestia e sa pozeze mai mult cu fata decat cu spatele .

  2. Doamane fereste ! Fata ne faci de rusine judetul.Esti jalnica,mai degraba arati a prostituata decat a om politic.

  3. Ce faca o femeie cu curul nu face un 10 barbati cu capul :)) Nu scriu din rautate dar unele chiar nu-si gasesc locul in si merg sa dea din coada peste tot :)) Oare, Alina M stie ce inseama decenta? Ii recomand o peioada de abstinenta undeva retasa de lume, astfel poate vor iesii din ea toti dracii care o poseda. Apropo, nu avem ce invata de la tine esti un exemplu rau pentru societate.

Leave a comment