23/09/2017

Vedeti ce işi doreşte Ioana Moldovan, pe lângă participarea la Conferinţa Tinerilor din Sri Lanka!

ioanaBistriţeanca Ioana Moldovan vrea să fie imaginea Conferinţei inerilor din Sri Lanka şi pentru aceasta are nevoie de ajutorul nostru.

 

Ioana Moldovan este studenta in anul IV la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Facultatea de Constructii, profil Masuratori Terestre si Cadastru.

Aceasta încearcă sa imbine provocarile aduse de ultimul an de studentie cu hobby-urile sale.

 

Vrea sa invete cat mai multe limbi straine, deocamdata işi perfectionează franceza si rusa, si işi urmează una din pasiunile mai vechi, adica teatrul, fiind membra a Trupei de Umor Brigada Bum.

“Este o oportunitate minunata, care va avea un important cuvant de spus in dezvoltarea mea personala si profesionala, intrucat reuneste tineri de pe intreg mapamondul, fiecare cu idei si aspratii diferite, si astfel cu totii avem sansa sa “imprumutam” din conceptiile celorlalti si sa evoluam. Sunt sigura ca acesta este un motiv suficient de bun pentru a nu sta pe ganduri cand vine vorba de aplicarea la conferinta. Nu a fost neaparat o dorinta de-a mea sa devin si imaginea acesteia, insa pe cand am aflat eu de eveniment, nu se mai putea aplica decat pentru cele 7 sectiuni, din cadrul carora se vor alege oamenii care vor aparea pe materialele promotionale si pliantele de acolo, dar totodata, vor avea ocazia sa si participe in calitate de observator”, ne-a declarat Ioana despre cum a ajuns să se înscrie pentru a deveni imaginea Conferinţei tinerilor.

Din pacate nu agrează modalitate finala de votare, dar dat fiind contextul, ii indeamna pe cetateni sa nu ezite sa-mi sustina visul, pentru ca, in fond, tinerii sunt cei care vor juca mai repede sau mai tarziu un rol important in dezoltarea tarii, si este foarte benefic ca ei sa fie educati in medii adecvate si sa fie pusi in fata unor contexte diferite, pentru a putea fi formati ca oameni capabili sa se descurce si sa interactioneze cu o varietate de situatii si oameni.ioana

 

“ Tinerii din ziua de azi au culori multiple, depinde doar de fiecare cu cine vrea sa interactioneze, si astfel sa se picteze intr-un mod mai agreabil sau nu. Am avut ocazia sa intalnesc multi studenti, asta si gratie activitatilor de voluntariat pe care le-am facut, si sunt placut surprinsa sa descopar ca multi dintre acestia au afinitati culturale dintre cele mai diversificate, insa putin sunt cei care vor sa depaseasca granitele tarii si sa cunoasca ceea ce intreaga lume are de oferit”, ne-a mai spus bistriţeanca.

Mai mult decât atât, Ioana Moldovan vrea sa aplice pentru un master in Danemarca, iar legat de  planurile din viitorul mai apropiat, speră sa ajungă la aceasta conferinta si sa fie acceptata la un curs de vara in Suedia.

 

Toţi cei care vor să o voteze pe Ioana o pot face aici http://extras.avicenna.ro/wcy2014-ioana-moldovan/

 

 

Claudia Dunca