Categories
Agenda Monden News

A cunoscut succesul de tânără, însă printre pasiunile sale se numără gătitul și pescuitul! Aflați cine este frumoasa interpretă care ne uimește prin tot ce face!

Iubeste muzica populara inca de mica și a început sa cânte, in adevaratul sens al cuvantului, când s-a înscris la Liceul de Muzica „Tudor Jarda”, din Bistrița, fiind o voce îndrăgită și o prezență plăcută. Dacă încă nu știți despre cine este vorba, nu cred că trebuie să vă spun mai multe, doar că este „fata frumoasă”, Roberta Opre. opre3

Roberta a prins drag de muzica populară si a mostenit și talentul de la bunica sa, participantă la Festivalul „Floarea din gradină”. Din păcate aceasta nu și-a putut indeplini visul de a cânta pentru români, deoarece căsătorindu-se, a trebuit să îngrijescă de casă și de copii.opre1

În martie 2012 Roberta Opre a lansat primul său album ”Tată ai fată frumoasă”, un album ce contine 13 melodii , lansarea având loc la Sala Polivalenta , de unde nu au lipsit: Varu Sandel, Tinu Veresezan, Florentina si Petre Giurgi, ansambluri de dansuri populare și artisti ai judetului nostru.

Adoră sa calatorească, să viziteze locuri interesante, să facă sport, să citească și, chiar dacă nu vă vine să credeți, foarte mult îi place sa gatească si sa pescuiească.

Peste un an va fi la Cluj, dorind să urmeze Facultatea de Drept,  profil Știinte juridice si Conservatorul.opre2

Roberta Opre are un gând de mulțumire pentru cei care i-au fost alături în carieră până acum: sotii Giurgi, Varu sandel, Mirela Petrus si Nicu Cioanca.

Noi îi dorim de asemenea mult succes și cât mai multe împliniri pe toate planurile!

 

 

Claudia Dunca

Leave a Reply