23/09/2017

A cunoscut succesul de tânără, însă printre pasiunile sale se numără gătitul şi pescuitul! Aflaţi cine este frumoasa interpretă care ne uimeşte prin tot ce face!

Iubeste muzica populara inca de mica şi a început sa cânte, in adevaratul sens al cuvantului, când s-a înscris la Liceul de Muzica “Tudor Jarda”, din Bistriţa, fiind o voce îndrăgită şi o prezenţă plăcută. Dacă încă nu ştiţi despre cine este vorba, nu cred că trebuie să vă spun mai multe, doar că este “fata frumoasă”, Roberta Opre. opre3

Roberta a prins drag de muzica populară si a mostenit şi talentul de la bunica sa, participantă la Festivalul “Floarea din gradină”. Din păcate aceasta nu şi-a putut indeplini visul de a cânta pentru români, deoarece căsătorindu-se, a trebuit să îngrijescă de casă şi de copii.opre1

În martie 2012 Roberta Opre a lansat primul său album ”Tată ai fată frumoasă”, un album ce contine 13 melodii , lansarea având loc la Sala Polivalenta , de unde nu au lipsit: Varu Sandel, Tinu Veresezan, Florentina si Petre Giurgi, ansambluri de dansuri populare şi artisti ai judetului nostru.

Adoră sa calatorească, să viziteze locuri interesante, să facă sport, să citească şi, chiar dacă nu vă vine să credeţi, foarte mult îi place sa gatească si sa pescuiească.

Peste un an va fi la Cluj, dorind să urmeze Facultatea de Drept,  profil Ştiinte juridice si Conservatorul.opre2

Roberta Opre are un gând de mulţumire pentru cei care i-au fost alături în carieră până acum: sotii Giurgi, Varu sandel, Mirela Petrus si Nicu Cioanca.

Noi îi dorim de asemenea mult succes şi cât mai multe împliniri pe toate planurile!

 

 

Claudia Dunca