ALINA MOLDOVAN: Copiii au nevoie de noi… fara ei, fara copii, lumea noastra este gri. Ei ne fac zilnic viata roz

Copiii reprezinta bucuria vietii, linistea sufletului, dar si furtuna.

Copiii sunt darul cel mai de pret pe care ni-l poate da Dumnezeu. Ce poate fi mai frumos pe lume decat un zambet inocent pe fata unui copil ?

Nimic. Dar, din pacate, traim intr-o lume in care nu toti copiii zimbesc, in care nu toti copiii reprezinta o bucurie pentru parintii lor, in care unii copii mai mult plang decat zambesc.

Pentru acei copii, vrem noi sa le facem o bucurie, sa le aducem un zambet si sa ii “furam” pentru o clipa din mediul crunt in care traiesc.

Asadar, de 1 Iunie, Ziua Internationala a copilului vrem sa le spunem La multi ani si sa le indulcim ziua cu dulciuri si jucarii. Care noi ? Fane Buhai (fondatorul campaniei-Danny’s Fane Fittz ), echipa Bistrita Online si Tv Bistrita, Emilia Baciu si Dany’Studio, si eu , Alina Moldovan.IMG_134521902391538

Asadar, rapiti-va cinci minute din viata si niste mărunțiș din portofel si opriti-va la cel mai apropiat magazin si cumparati o ciocolata, o acadea sau o jucarie pentru acei copii care nu stiu ce inseamna sa ai, pentru acei copii care nu stiu ce e un ou Kinder, pentru acei copii care vad dulciuri doar la tv.IMG_134502833574400

Toti cei care vor sa se implice sunt rugati sa ne scrie pe paginile personale de Facebook sau sa sune la numarul de telefon 0749065009.

De asemenea, cei care calca pragul salonului Dany’Studio pot lăsa micile donatii acolo, Emiliei Baciu.  IMG_134527710527525

Grabiti-va, mai este foarte putin timp ! Copiii au nevoie de noi…fara ei, fara copii, lumea noastra este gri. Ei ne fac zilnic viata roz. Sa le facem si noi viata roz, macar pentru o zi.

Alina Moldovan

Leave a comment