De un an se pregătește redeschiderea Clubului Manhattan, așa că organizatorii vă promit surprise incendiare!

club Bistrițenilor li s-a pregătit o surpriză și mă refer aici la cei petrecăreți, obișnuiți să piardă nopțile prin cluburi, dornici de distracții. De acum nu v-a mai fi nevoie să facă drumuri lungi până în alt oraș., pentru a se distra într-un club de fițe. Bistrița va avea unul, dotat la cele mai înalte standarde, rămâne doar ca tinerii să îl ia cu asalt, începând cu 24 mai 2014, sâmbătă.

De la administrator am aflat că pregătirea localului pentru redeschidere a durat aproximativ un an de zile, pornind de la ideea principală până la ultimele renovări.

„Decorul este tematic, combinat în așa fel încât să reflecte brand-ul club-ului, de la siglă până la tapetele de pe pereți, toate sunt într-o anumită legătură în design. Pregătim foarte multe evenimente pentru a energiza Bistrița. Evenimente tematice în compania diverșilor artiști care vor veni și vor face o atmosferă incendiară. La evenimentul de deschidere MC DYLMA și animatoarele sunt invitați speciali, iar Dj Kabo va fi principalul dj al clublui”, ne-a declarat un reprezentant al clubului Manhattan.cm

Pentru cei care nu știti, vă spunem că MC DYLMA lucrează în cel mai mare club din Transilvania, este vorba de Obsession, din Cluj Napoca, club pe care studenții bistrițeni sigur l-au încercat, așa că prezența acestui Dj în Bistrița nu trebuie să vă țină pe gânduri, ci să vă grabiți să vă rezervați un loc pentru marea redeschidere de sâmbătă, 24 mai, începând cu orele 22.

 

Claudia Dunca

Leave a comment