Amenințată și furată de cel care i-a fost jumătate și este tatăl „îngerașilor” ei! Citiți mai jos cine se confruntă cu asemenea neplăceri!

valentina1 Chiar dacă după divorț Elena Valentina Cioancă a declarat că relația dintre ea și fostul soț este una bună, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună, partajul i-a adus artistei doar neplăceri.

„Sper ca fostul meu  sot sa revina la sentimente mai bune de dragul copiilor pe care ii avem impreuna. Este un tip calculat , destept, zic eu cu capul pe umeri si ma gandesc ca va gandi asa cum gandeste un tata. Sunt tensiuni intre noi, da recunosc si imi doresc ca acestea sa se termine odata”, ne-a spus Valentina.

Blonda este convinsă că fostul soț este atât de pornit împotriva ei, în urma unor povești care provin chiar din familia sa, este vorba de rudele tatălui Valentinei, care nu se mândresc deloc cu faptul că aceasta apare la diverse evenimente și că este o persoană publică.vali

Valentina s-a plans că a rămas fără mașină, pe care fostul ei soț a înstrăinat-o încă din timpul căsătoriei și acum copii săi sunt nevoiți să meargă pe jos la școală și oriunde au treabă.vale

Mai mult decât atât, blondei îi este frică să nu rămână și fără casă, deoarece nu știe unde va merge și la cine va apela, având și trei copii de crescut și care au nevoie de liniște și căldură și înțelegere, pentru a se dezvolta armonios.

 

Claudia Dunca

Leave a comment