Regizorul bistritean, Vlad Petri, pregateste un nou film, dupa cel premiat la Festivalul Filmului European!

petri2 Vlad Petri a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea Imagine de Film și Televiziune. În prezent este masterand în “Antropologie Vizuală și Media”  la Berlin, in anul 2.

„Mă pasionează și interesează filmul documentar. Am filmat protestele din ultimii ani din București, pe lângă alte proiecte sociale desfășurate în România sau în diverse alte țări. Proiectele mele sunt prezentate pe site-ul personal: www.vladpetri.ro. Sun regizor de film și fotograf independent, în prezent trăiesc din donațiile persoanelor interesate de munca și proiectele mele”, a;a a rezumat Vlad activitatea sa..petrii

Filmul pe care l-a terminat , “București, unde ești?” , a luat premiul publicului în cadrul Festivalului Filmului European, un festival anual organizat de ICR, aflat la a 18-a ediție. A fost filmul cel mai votat de public, fapt ce i-a adus bistriteanului numai bucurii.

„Vreau să continui să fac filme și să mă implic în proiecte cât mai diverse. În toamnă voi publica un album de fotografii și voi începe lucrul la un film documentar despre viața unui om care trăiește în periferia Bucureștiului, în condiții grele, la limita existenței”, ne-a mai spus Vlad Petri.

Dacă ar fi să se identific e cu o realizare, una pe care să o numesca drept cea mai mare din viata sa, ar fi vorba de oamenii din jurul sau, cei care il susțin să mearga mai departe.

„Am mulți oameni dragi, apropiați, care îmi dau impulsul de a continua”, a mai adaugat bistriteanul.petri

Pe lângă film, fotografie și artele vizuale, lui Vlad îi place mult să călătoreasca în țări cât mai diverse, îi plac sporturile de anduranță și oamenii optimiști.

Colectivul bistritaonline.ro ii doreste mult succes ;I cat mai multe realizari!

 

Claudia Dunca

Join the Conversation

3 Comments

  1. Domnisoara / doamna Claudia Dunca ar trebui sa mai studieze folosirea virgulei (vezi titlul).

Leave a comment