Poate fi sosia Elenei Udrea, dar caracterul le diferențiază! Aflați ce bistrițeancă îi seamănă leit blondei!

Politiciana și interpreta cunoscută drept „blonda lui MRU”, Elena Valentina ex. Cioancă, actualmente Pleșca,  și-a schimbat look-ul pentru a semâna și mai bine cu o altă blondă important de pe scena politicii românești.

Mulți fani și chiar prieteni de pe facebook au intrebat-o daca nu este cumva  sora  Elenei Udrea. Altii au spus pur si simplu ca seamană leit cu aceasta.

„Mi-am zis in sinea mea ca as putea incerca o schimbare de look , doar pentru a vedea daca intr-adevar seaman cu blonda lui Băsescu, Elena Udrea. Zis si facut. Se pare ca semanam fizic , dar , doar atat”, ne-a spus Eleva Valentina.

Caracterele lor sunt total diferite. Elena crede ca in Politica nu ajunge sa fii blonda si sa ai un om puternic in spate. E nevoie si de o vointa de fier, in a face bine poporului tau pe care il reprezinti. Trebuie sa faci politica pentru oameni, nu impotriva lor.elena

„Pe Elena Udrea nu o dor lucrurile pe care pe mine ma dor, lucruri pe care pe noi toti ne dor.

Se pare ca in ziua de astazi politica este facuta pentru a detine puterea fata de ceilalti din jur , pentru a putea umple conturile si buzunarele cu milioanele de euro și  nu in ultimul rand, pentru  scaunele caldute care le are  Statul Roman”, ne-a declarat Elena, pentru a ne convinge că între ea și cealaltă blondă există diferențe majore.

Referitor la schimbarea numelui, fapt ușor de sesizat și pe paginile de socializare, Elena ne-a spus că a revenit la numele avut anterior, in urma divortului, considerând că așa e mai bine pentru a elimina eventuale discutii cu fostul sot.elenaa

„Nu ma gandesc la o alta casatorie in acest moment pentru ca nu este cazul, dar, pe viitor nu se stie ce va fi. Viata ne rezerva multe surprize.

 

Tind sa cred ca sunt o femeie puternica si  cu siguranta voi izbandi in viata asa cum imi doresc”, a încheiat acest interviu, într-un stil optimism, dealtfel caracteristic ei, Elena Valentina Pleșca.

elena2

Claudia Dunca

Join the Conversation

2 Comments

  1. Alta corigenta la limba romana!
    Iar cel/cea care a publicat articolul e habarnist/a in privinta tastaturii si a tehnicii de typing. Doamne, multe cazaturi in oraselul asta!!!

Leave a comment