Domnița Bistriței la raport!

Paula Toma, cea desemnată în acest an Domnița Bistriței, s-a înscris în această competiție deoarece i s-a  părut interesantă provocarea de a apărea pe scenă etalându-și talentele proprii, precum și pentru a prezenta epoca medievală, așa cum a știut ea mai bine.

paula3

„Îmi place  orice lucru din care pot învăța ceva și nu îmi e frică de noi provocări.Ador să citesc, să îmi petrec timpul în natura ,încercând să descopăr frumusețea ei ,de asemenea îmi place  să stau alături de cei dragi, să merg la cumpărături , să înot ,să dansez,să trag cu arcul  dar și să îmi respect cu seriozitate programul de pregătire pentru școală”, ne-a declarat Paula.

 

Pe viitor își dorește să rămână aceași fire ambițioasă , atât la școala cât și în afara ei , să se implice în cât mai multe acțiuni de voluntariat.

 

„Sper să reușesc să mă decid cât de repede asupra carierei pe care o voi urma, fie de  medic  fie de avocat , deși momentan mi-ar plăcea să le practic pe ambele la fel de mult , fiind o fire care iubește dreptatea și adevărul , dar și altruistă”, ne-a mai spus bistrițeanca.

paula1

Paula Toma este o săgetătoare ambițioasă , iubitoare de frumos care acceptă permanent noi provocări luptând și muncind cu îndârjire pentru a-și atinge țelul.  De curând a trecut la o nouă etapă a vieții ei și totodată o nouă provocare, Colegiul Național Liviu Rebreanu, profil Științele naturii, bilingv, unde speră să întâlnească oameni frumoși, la fel  ca aceia pe care i-am lăsat în urmă  la  Școala generală.

paula2

Paula nu e străină de premii. A fost desemnată ,,Voluntara anului” în cadrul Galei Premiilor Eco 2014, a câștigat premiul I la concursul  ,,Cunosc  valorile orașului meu multisecular”, unde a avut ocazia să demonstreze cunoștiințele despre istoria locală, de asemenea a reprenzentat cu mândrie  județul la Olimpiada Națională de Cultură Civică. În același timp Paula Toma, Domnița Bistriței participă și la diverse  Festivale Medievale, făcând parte din grupul de dansuri medievale ,,Nosa”.

paula

 

Claudia Dunca

Leave a comment