18/08/2017

O nuntă de vis şi surprize pe măsură! Aşa se paote rezuma nunta fiului comisarului Dina Suciu!

Dina Suciu, comisar ANPC, a fost în această sâmbătă soacră mare, o soacră fericită, care şi-a văzut unicul fiu unindu-şi destinul de cea care i-a fost aleasă, Alina.

Cei doi s-au căsătorit civil în Cluj Napoca, iar cununia religioasă au ales să o facă în Bistriţa, oraşul natal al mirilor, iar pentru petrecerea de după, s-au pregătit intens, pentru a fi la nivelul aşteptărilor invitaţilor.

Totul s-a desfăşurat într-o atmosferă de poveste, creată special pentru ei, la Hotel Metropolis.

Am fost foarte bucuroasa, fiindca sunt prieteni din liceu din clasa a XI a. Si cum sunt tinerii de azi, intai cariera si apoi casnicia. Fiul meu e inginer IT la Cluj, la o firma americana, iar nora mea e medic specialist pe secţia de interne, la Medicala 3, tot în Cluj”, ne-a povestit soacra cea mare, plină de emoţie şi bucurie, despre fiul şi nora ei, de care este foarte mândră.

Ţinând cont că ambii lucrează în Cluj Napoca, cel mai probabil acolo se vor stabili.

Nunta a fost organizata in cea mai mare masura de nora mea, eu am ajutat o si poate am facut mici ajustari”, ne-a mai povestit Dina Suciu.

Socrii mari şi-au adus aportul în ceea ce priveşte momentul folcloric, fiind plăcerea lor, iar mirii au acceptat, de dragul părinţilor. Invitaţi apentru a întreţine atmosfera, au fost Matilda si Cigu, impreuna cu fiul lor.

Legat de meniul ales, soacra mare ne-a declarat că: “Invitatii au apreciat meniul ales, care zicem noi ca a fost sanatos. A fost o nunta frumoasa si linistita, si nu o zicem noi ci au zis-o participantii”.

Participanţi care au fost destul de numeroşi, peste 350, persoane apropiate familiilor celor doi, rude, vecini, colegi si prieteni, “oameni de buna calitate, simpli, dar pentru noi foarte important”, aşa cum i-a numit Dina Suciu.

Nu au lipsit nici persoanele publice din oraş, printre care s-a aflat şi deputatul Ioan Oltean.

In luna de miere Alina şi Ovidiu pleaca in Italia, în zona Toscana si vor sa ajunga cateva zile si la Paris.

Surprizele s-au ţinut lanţ şi în timpul nunţii. Mirii au primit un cadou si un superb cos cu flori de la patronii firmei unde lucreaza Ovidiu. Acesta este pasionat de produsele appel, primind de la şefii săi un gadget.

Concluzia e ca am doar un fiu , ca sunt mandra de ei ca aspira la o viata demna, isi doresc sa fie inconjurati de oameni frumosi, nu se implica in politica, desi fiul meu dupa facultate a cochetat putin , dar a constatat, cum zice el, ca nu I se potriveşte”, aşa a încheiat comisarul acest interviu.

1 2 3

Claudia Dunca