20/08/2017

O frumoasă bistriţeancă a ajuns în Cosmopolitan!

Consuela di Monaco este protagonista unui material din revista Cosmopolitan.

Redactorii acestei prestigioase reviste o consideră pe frumoasa brunet drept cea mai frumoasa româncă

Bistriţeanca este comparată cu Angelina Jolie, atât pentru frumuseţea ei cât si datorită faptului că se implică in diferite campanii de ajutorare a copiilor defavorizaţi. Chiar în această perioadă Consuela este preocupată de copiii din Africa şi de nevoile acestora.

“Sunt guest star la diferite cluburi de lux unde primesc flori, dau autografe, fac poze cu fanii”, ne-a spus Consuela despre activitatea sa.

Pentru cei are nu cunosc toate detaliile din viaţa brunetei, vă informăm că aceasta realizează shooting-uri pentru revistele Donna Moderna si Cosmopolitan.

Consuela di Monaco se bucură de o popularitate nesperată în Italia, apariţiile sale publice fiind urmărite atent de ziariştii din peninsulă.

“In aceste zile m-am vazut cu Ambasadorul International Cavalli Club by Roberto Cavalli, mai exact cu Lucio Luciano Cavalli. Acesta  organizeaza party-uri unde vin vip-uri, precum Will Smith, Paris Hilton, Briatore. Întâlnirea cu acesta a avut a scop discutarea unei propuneri de colaborare”, ne-a mai spus bruneta.

 

Frumoasa noastră este descrisa drept unul dintre cele mai interesante persoane din showbiz-ul romanesc.

Consuela are propria linie de costume de baie, despre care reviste de prestigiu au avut comentarii pozitive.

Cei de la Cosmopolitan au realizat un top al romancelor frumoase şi de success, top în care apar Consuela, Ramona Basescu si Madalina Ghenea

“Si mai nou pot promova orice stilist de moda , creator si in Italia, care vrea sa isi prezinte colectiile si aici, eu fiind modelul tuturor stilistilor romani care doresc sa cucereasca Italia cu creatiile lor”, a concluzionat bistriţeanca.

consuela consuela1 onsuela2

Claudia Dunca