23/09/2017

Aflaţi motivul pentru care Lia Sas nu mai lucrează în televiziune!

Lia Sas are şase ani de când a debutat în audio-vizual, e îndrăgostită de tot ce ţine de radio şi televiziune, însă mai presus de toate are acum o altă dragoste, pentru fiul ei, care e pe primul loc.

A considerat că se poate ocupa mai bine de băieţel doar renunţând la prima iubire, presa.

Fire muncitoare, Lia nu a dorit să se retragă acasă, să renunţe la orice fel de activitate şi astfel a facut un curs de tehnician masseur.

“Asa am ajuns in contact cu ceea ce inseamna masajul. L-a inceput nu mi-a placut, dar  cand am invatat cate ceva despre rolul masajului in organism, despre cat de benefic este pentru o viata sanatoasa, a inceput sa imi placă. Si mai ales ca am simtit pe propria piele efectele benefice ale masajului. Dupa un masaj te simti ca nou. Esti mai usor, mai relaxat, uiti de toate. Vazand aceste lucruri am zis ca e chiar o idee buna sa ma pun pe treaba. Fac masaje cu placere, nu obosesc  si ma relaxeaza. Acelasi lucru zic si fetele (clientele)”, ne-a declarat Lia.

La inceput nu a crezut că se află la locul potrivit, însă parerile celor carora le-a facut masaj, au incurajat-o sa continue pentru ca are maini bune pentru asa ceva.

“Personal cred ca este un lucru ce vine din interior, o daruire.  La fiecare masaj dai ceva din tine. Este şi motivul pentru care persoana respectivă se simte asa de bine.

Ma bucur cand fetele abia asteapta sa ma duc si imi spun ca dupa masajul meu se simt foarte relaxate, sau ca li s-a ameliorat durerea”, a mai adăugat fosta realizatoare tv, Lia Sas.

Din lipsă de timp, Lia a renunţat la televiziune, dar din când în când mai colaborează cu foştii colegi, tot din plăcere.

 

Claudia Duncasas1 sas2