22/09/2017

Un nou premiu pentru tânăra interpretă Mădălina Ancuta Mîrza la un mare festival naţional!

Mădălina Ancuta Mîrza, interpreta de 20 de ani sunt din Reteag a avut un an plin de concursuri, dar şi de premii. A inceput sa participe la tot mai multe festivaluri, iar vocea sa caldă, curată şi plină de dragoste i-a adus premii de peste tot.
Ultima reuşită a Mădălinei, zilele acestea, la Festivalul concurs “Maria Lătăreţu”,  unul dintre cele mai mari concursuri de folclor din tara. La preselecţia acestui festival s-au prezentat 68 de concurenţi, în concurs intrând doar 41.
“Am avut onoarea sa fiu jurizata de aproximativ 20 de jurați , oameni cu nume mari,  dintre care amintesc pe Elise Stan , Gheorghita Nicolae , Gelu Stan si Ion Ghitulescu. Emoțiile au fost mari . Au fost cele mai mari emotii trăite pana acum la un concurs!
Publicul a fost minunat , a zâmbit si a aplaudat dupa fiecare melodie . Mi-am dat seama ca si gorjenii sunt niște oameni foarte primitori”, ne-a declarat Mădălina.
Fericirea este dublă pentru noi, căci marele Premiu al aceluiaşi festival a fost adjudecat tot de o bistriţeancă, Cristina Bugnar, pe care o aşteptăm acasă în curând, ea plecând deja spre un alt concurs la Sebeş.
Mădălina Ancuta Mîrza are vitrina plină cu premii: Premiul 1 la “Strugurele de aur “, din Jidvei,  Premiul 1 la concursul “Luță Ioviță” din Caransebes , trofeul din comoara satului Ghiroda, Trofeul “Vara, vara, primavera” Sibiu, Premiul 2 în cadrul festivalului “Valeria Peter Predescu”, Premiul 3 “Dragan Muntean” Deva, premiul 2 “Taragotul de aur” Cluj si premiul 1 “Cantec joc si voie buna la poalele Feleacului”, Cluj.
Bistriţeanca a interpretat în cadrul concursului de la Târgu Jiu  balada lui Bojota haiducul si “Mare-i mama al meu sat” din repertoriul regretatei Valeria peter Predescu .
“In prezent sunt colaborator la ansamblul CununaTransilvana Cluj , condusă de maestrul Ovidiu Bartes , si sunt studenta la facultatea de psihologie si stiinte ale educatiei Cluj. In materie de muzică pentru  viitor pot sa spun ca inca nu intenționez sa pregatesc un album dar ce este cert este ca pregatesc câteva melodii noi care o sa apara in primavera”, am mai aflat de la frumoasa interpretă bistriţeană.
“Încet cu ajutorul lui Dumnezeu si multa munca , sper sa se vadă roadele muncii si sa devin o artista cunoscuta cel putin la mine in tara”, aşa a concluzionat Mădălina acest interviu.
Bistritaonline.ro o felicită pe Mădălina şi ne bucurăm că face judeţul cunoscut, prin intermediul concursurilor la care participă şi cel mai important, de unde se întoarce şi cu premii!

Claudia Dunca$R0O4XGM $R6AA2UU $RD13X98 $RF7EESC $RNISEOB