23/09/2017

“Vreau să fiu erou”, noua piesă a lui CRBL e realizată împreună cu un bistriţean, Lucian Nagy!

Lucian Nagy, pasionat de muzică, încearcă să afle cât mai multe din tainele producţiei muzicale la Bucureşti.

Visul lui Lucian Nagy  a început să prindă contur în ianuarie 2014, când şi-a început activitatea  ca şi DJ. Bistriţeanul se mutase  cu cateva luni înainte in Bucuresti.

“Este serviciul din care ma intretin, de fapt este o ramura a productiei de muzica, de care m-am apucat acum vreo 6 ani. Este indicat sa pui muzica daca o si faci”, a declarat pentru bistritaonline.ro, Lucian Nagy.

Motivul principal pentru care se afla in Bucuresti este studiul, fiind in anul doi la facultatea de administrarea afacerilor, cu predare in limba engleza din cadrul Academiei de studii economice.

“E important sa am studii superioare si trebuie sa recunosc ca am facut cea mai buna alegere de a ma inscrie aici”, a mai adăugat acesta.

Lucian  este rezident la unul dintre cele mai prietenoase cluburi din Bucuresti, loc in care şi-a inceput activitatea de DJ.

După cum am precizat  la început, din activitatea de DJ se întreţine, însă dorinţa lui este să câştige cât mai multă experienţă în domeniul producţiei muzicale.

“Ca productie am inceput la Bistrita alaturi de Zellu, Daxx, Kuky si fratele meu mai mare, intr-un birou pe care il avea tata la fostul lui atelier, un studio facut de mana noastra, nu aveam multe echipamente, nici cel mai smecher tratament acustic, dar aveam fix minimul necesar.

In domeniul asta, cariera se poate numi dupa foarte multi ani de studiu si experimente, fiecare piesa pe care o termini e ca un bilet la loterie.

Spun asta pentru ca dupa atatia ani in care am studiat si incercat, descopar ca ma mai asteapta de învăţat, inca de cateva ori pe atat”, a precizat bistriţeanul legat de ceea ce face el şi ceea ce presupune activitatea de producător.

Chiar dacă studiile pe care le urmează sunt într-un domeniu diferit de muzică, din sfera ştiinţelor exacte, deocamdată Lucian nu se vede stand  intr-un birou, sa lucreze cu program fix si sa aibă un salariu fix, nici peste zece ani.

Asemeni unui creator din orice alt domeniu şi în cel muzical produsul finit necesită multă muncă, implică mulţi factori, iar bucuria e maximă când totul prinde contur, când e gata de “dat pieţei”, ca să zic aşa, lucru pe care îl simte şi Lucian: “Cel mai fericit sunt atunci cand reusesc sa termin o piesa. Cand pot spune linistit ca sunt liber sa ma apuc de inca una”.

Cea mai recentă piesă a bistriţeanului este cea realizată impreuna cu CRBL care se numeste “Vreau sa fiu erou” şi pe care o puteţi asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=6NVKGTrki24&spfreload=10.

 

Claudia Dunca$R9XT58W $R59IE64 $R465WUJ $RBE9UJC