Categories
Agenda Monden News

Anul acesta Moșu’ se aprovizionează de la Librăria Colorată!

Mai sunt câteva zile până Moș Crăciun le va adduce cadouri copiilor cuminți. Cum cei ai bistrițenilor sunt cei mai cuminți copii din lume, cu siguranță vor primi cele mai frumoase cadouri.

Părinții trebuie să știe că pot să-l „determine” pe Moș Crăciun ca anul acesta să le aducă pe lângă jucării și cărticele adecvate vârstei lor, care să-i ajute în procesul învățării, care să-i familiarizeze cu lumea poveștilor minunate ale copilăriei și care să le propună activități de făcut împreună, părinților și copiilor, pentru a-i apropia mai mult.

Dacă ați început să căutați cadouri și nu v-ați decis încă, soluția v-o dăm noi, Librăria Colorată vă oferă o gamă diversificată de cărți de unde puteți alege.

„Mos Craciun a trecut pe la noi prin librarie si a fost impresionat de calitatea cartilor si activitatile variate pe care le poti face cu ele. De aceea sper ca Mosu’ anul acesta sa-si indrepte privirea spre niste cadouri utile si din care copiii sa invete cate ceva si de asemenea sper ca Mosu’ sa le dea  mai mult timp parintilor pentru a sta cu copiii lor si a face activitatile din carti impreuna! Ne-am pregatit pentru aceasta perioada speciala a anului si am primit multe titluri noi de carti, printre care si in limba germana si romana!”, a declarat pentru bistritaonline.ro, Denisa Berbecar, inițiatoarea proiectului și responsabila care a făcut posibilă prezența unei librării colorate în oraș.

Și jucariile au un rol deosebit in aceasta librarie, fiind preferatele copiilor, însă doar aici veți găsi jucării educative si de stimulare a creativitatii.

„Vom avea deschis cu o ora in plus,pana la ora 19, in aceste zile premergatoare Ajunului de Craciun, pentru a veni in ajutorul celor care ies mai tarziu de la serviciu și care își doresc un cadou „altfel” pentru copiii lor”, a mai adăugat Denisa.

 

Claudia Dunca

1 2 3

 

Leave a Reply