MESAJ DE FELICITARE DIN PARIS PENTRU PALATUL CULTURII BISTRIȚA

La început de an, pe adresa Palatului Culturii Bistrița a venit un mesaj de felicitare de la scriitorul Joel Conte, președintele Recontres Europeennes Europoesie, colaborator al culturii bistrițene.
„Anul 2016 a fost bogat în evenimente culturale în orașul Bistrița și dumneavoastră sunteți unul dintre actorii principali. Participarea mea cu delegația franceză compusă din Jean-Jackues Kelner și Marie-Claire Seznec la Festivalul Internaționale de Teatru și Literatură „Liviu Rebreanu” a fost onorată prin descoperirea magnificului Palat al Culturii și prin ansamblul de spectacole, întâlniri și evenimente de o foarte bună calitate pe care dumneavoastră le-ați organizat. Anul nou se anunță promițător ca și proiectele dumneavoastră. (…) În așteptarea viitoarei noastre întâlniri, vă rog să acceptați, domnule director, expresia sentimentelor mele respectuoase”, sunt doar câteva dintre gândurile transmise de Joel Conte, președintele Asociației de Europoezie din Paris pentru dr. Dorel Cosma și întreaga echipă de la Palatul Culturii.
Reamintim faptul că scriitorii bistrițeni au fost prezenți de mai multe ori în Paris, unde au reprezentat literatura românească la întâlniri deosebite, la rândul lor poeții din Capitala Franței participând la cele mai importante evenimente literare din Bistrița.

SURSA: Răsunetul.ro

dscn2607

Leave a comment